Ce vizitam la Milano?

0 Shares
0
0
0

Ce vizitam la Milano?

Orasul caruia moda si afacerile au reusit sa ii aduca o mare notorietate trebuie vizitat si cat mai curand, va sfatuiesc eu, deoarece primavara pare anotimpul ideal in care te poti bucura de fiecare parte a lui.

In afara de obiectivele pe care toata lumea le recomanda si care sunt, pe buna dreptate, demne de orice vizita, Milano are si Saptamana Modei (2 editii anuale, in luna februarie si luna septembrie) pentru oricine este interesat de cele mai noi colectii ale designerilor italieni. Pentru cei mai putin interesati de moda, lista trebuie sa cuprinda: Domul din Milano (Duomo di Santa Maria Nascente), Teatro alla Scala, Santa Maria delle Grazie – Cina cea de taina, Muzeul National de Stiinta si Tehnologie Leonardo da Vinci (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia Leonardo da Vinci), Castelul Sforzesco, Muzeul de Jucarii (Museo del Giocattolo). Daca 45 minute departare de Milano nu sunt o piedica, trebuie sa va faceti timp sa vizitati Lacul Como.

Peisajele sunt mirifice! O calatorie cu furnicularul care urca pe munte va desavarsi aceasta mica aventura. Pentru a ajunge aici, puteti lua trenul din Gara Centrale. Totusi, primul pas este sa ajungeti in Milano. In mod evident cea mai usoara metoda de a face acest lucru este sa utilizati avionul. Cu doar 49 de EUR (un pret extrem de bun) am reusit sa achizitionez un bilet de pe http://www.traveldesk.md si odata ce am ajuns, am si plecat in descoperirea acestui oras.

0 Shares
You May Also Like