Spune nu jocurilor de noroc!

0 Shares
0
0
0

Dependenta de jocurile de noroc intervine la scurt timp dupa incercarea unui joc de noroc, mai ales daca o sa fiti in castig atunci cand pariati pentru prima data intr-un joc de noroc. Treptat o sa fiti atrasi tot mai mult in capcana asta, cu siguranta o sa pariati sume tot mai mari. E suficient sa primiti momeala, dpa aceea o sa fiti siguri ca o sa castigati intotdeauna, dar nu o sa fie asa. Va asigur ca banii nu o sa mai stea prin buzunarele dumneavoastra.  Cunosc persoane ce au fost distrusi de jocurile de noroc, ajungand sa parieze toti banii.

Luam ca exemplu pacanelele, ca tot au batut toba alesii neamului dandu-si seama ca prea multi cetateni practica acest joc de noroc destul de periculos, chiar daca la inceput nu prea pare atat de periculos. Sunt sigur ca un numar destul de mare de persoane au jucat la pacanele din curiozitate, sau pur si simplu pentru distractie. Un jucator inrait de pacanele reprezinta o persoana distrusa.  Cu ajutorul pacanelelor niciodata nu o sa fiti in castig. Pe ce ma bazez cand spun asta? Pai daca astazi scoateti o suma de bani din acest joc, in scurt timp o sa-i lasati tot la pacanele, plus banii din alte venituri. Daca jucatorii de pacanele o sa-si faca un calcul matematic simplu, sunt sigur ca o sa-si dea seama ca au pierdut destui bani incat e nevoie sa ia masuri pentru a se lasa de acest joc destul de periculos, financiar vorbind.

Din jocurile de noroc nu aveti cum sa faceti avere, o sa pierdeti banii si nu o sa mai puteti sa duceti o viata normala.

0 Shares
You May Also Like