D’ale lui Ovi Olaru

Advertoriale ieftine


Majoritatea cumparatorilor de advertoriale fac aceeasi greseala atunci cand cumpara advertoriale. Avand un buget modest incearca sa cumpere advertoriale multe si ieftine. Ca sa lamurim putin lucrurile, neaparat trebuie spus ca advertorialele ieftine nu prea ajuta, ba chiar fac rau. Pe ce ma bazez cand spun asta ?

Un blogger bun ce munceste mult si pune suflet in tot ceea ce face, niciodata nu o sa vanda advertorialul cu 5 euro. Cei ce vand advertoriale ieftine au blogurile pline de linkuri si sunt luati in ochi de rau de Google, cel mai utilizat motor de cautare.

Dupa parerea mea, un advertorial se pune la minim 5 articole ce nu contin linkuri externe, asta ca totul sa mearga cum trebuie. Si eu am facut greseala de a vinde advertoriale ieftine. Am facut reduceri mari, am avut comenzi multe si nu am putut sa respect termenul de publicare.

Am zis ca trebuie ajutati si cei care sunt mai la inceput si nu dispun de banii necesari pentru a duce la capat o campanie publicitara atat de mult necesara. Regret ca am facut greseala asta, chiar daca cel mai ieftin advertorial l-am vandut cu 15 euro.

Atunci cand nu ai bani de BMW te multumesti si cu o Dacie. Asa e si cu cei ce vor sa intreaca concurenta, dar aloca un buget destul de mic promovarii online.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.