In afaceri nu conteaza varsta

0 Shares
0
0
0

afaceristAtunci cand ai idei revolutionare si suma de bani necesara pentru a porni o afacere, chiar nu conteaza varsta. Americanii si britanicii au inteles demult asta, romanii inca mai au retineri in a lucra cu persoanele ce au o varsta mai mica. Pot sa ma dau si pe mine ca exemplu. Multi se intreaba cu ce pot sa-i ajut eu la 19 ani, iar prin lume sunt persoane de varste destul de mici ce au afaceri interesante, afaceri ce merg destul de bine. Spre exemplu in situatia mea multi inca se mai intreaba ce pot spune eu intregii lumi, ba mai mult, in mintea lor gandesc ca eu ma cred prea destept. Astea-s conceptii comuniste, fara doar si poate. Daca stai cu mana in san, nu faci nimic, nu risti, toata viata o sa ramai o sluga.
Henry Patterson, antreprenorul britanic ce are doar 9 ani, in loc sa se joace cu masinutele, la varsta de 7 ani a intrat in afaceri, incepand sa vanda pungi cu ingrasamant. Acum, la 9 ani, Henry si-a deschis un  magazin online de dulciuri, magazin ce-i aduce un profit considerabil. Ideea i-a venit dupa ce mama lui i-a povestit cum mergea cu bicicleta sa cumpere dulciuri. Pe viitor tanarul antreprenor vrea sa deschida si un magazin traditional de dulciuri.
Cei ce inca nu au inteles ca in afaceri nu conteaza varsta, chiar au de invatat de la acest tanar antreprenor britanic ce a reusit sa uimeasca intreaga lume.

0 Shares
You May Also Like