Avantajele usilor sectionale industriale

0 Shares
0
0
0
Avantajele usilor sectionale industriale

Dat fiind faptul ca exista mai multe tipuri de usi care pot fi utilizate in medii industriale, usile cu rola sunt o alegere populara din mai multe motive. Nu numai ca se potrivesc perfect cu un cadru industrial, dar ofera, de asemenea, eficienta ridicata din punct de vedere al costurilor, izolatie fantastica si siguranta maxima, precum si multe alte avantaje. Mai jos, am enumerat doar cateva beneficii ale acestor usi industriale 2020.

Aspect

In timp ce unele usi pot parea grele si voluminoase, usile cu rola au un design eficient, care este structurat dar elegant. O astfel de usa nu este numai puternica, ci este estetic adecvata pentru un cadru industrial.

Cost eficient

In ceea ce priveste eficienta din punct de vedere al costurilor, aceste usi industriale 2020 pot ajuta proprietarii de afaceri sa economiseasca bani in mai multe moduri.

Pe langa faptul ca asigura securitate la inchidere, aceste usi de cea mai buna calitate functioneaza eficient, deschizandu-se si inchizandu-se rapid pentru a mentine traficul care circula prin zone ocupate si provocand perturbari minime.

Timpul lor de transformare rapida, de asemenea, nu permite evadarea unor cantitati mari de aer cald sau rece, servind la minimizarea consumului de energie si la reducerea costurilor.

Rezistenta la foc

Aceste usi industriale 2020, nu numai ca sunt incredibil de durabile, dar sunt si rezistente la foc, ceea ce le face una dintre cele mai sigure solutii de utilizat intr-un mediu precum bucatariile sau unde este necesara o bariera de incendiu.

Operare rapida

Asa cum am mentionat anterior, usile cu rola sunt special concepute pentru a functiona rapid, iar din acest motiv sunt considerate a fi o solutie ideala pentru acele medii cu ritm rapid.

In general, aceasta categorie de usi industriale, pot fi alimentate fie cu un motor electric trifazat sau monofazat, atat cu lanturi decupate de urgenta, cat si cu demaror montat pe perete.

In timp ce viteza lor operationala standard este de 18 metri pe minut, exista si usi speciale care au o viteza de obturat si mai rapida de 27 de metri pe minut, ceea ce le face o solutie excelenta pentru cei care efectueaza operatiuni rapide.

Izolare minutioasa

O izolatie buna este esentiala, in mod special pentru cei care isi desfasoara activitatae in industria alimentara, in conditiile in care trebuie sa mentina un mediu refrigerat pentru a-si mentine produsele proaspete. Usile obturatoare izolate cu role nu au doar un timp de functionare rapid, care ajuta la mentinerea unei temperaturi constante, ci se si deschid doar atat cat este necesar, ceea ce inseamna ca exista mai putin spatiu pentru a scapa aerul.

Securitate

Nu in ultimul rand, usile cu rola sunt una dintre cele mai sigure optiuni atunci cand vine vorba de securitate. Cu o miscare rapida, aceste usi functioneaza rapid, ceea ce inseamna ca pot fi deschise sau inchise intr-o clipa pentru a oferi protectie rapida.

In plus, faptul ca o astfel de usa industriala 2020 este realizata din otel asigura o bariera rezistenta, care ar fi incredibil de dificil de traversat, in timp ce incuietorile sigure asigura securitate maxima atunci cand sunt inchise. Practic, oricat de profesionisti ar fi intrusii, le-ar fi imposibil sa patrunda in incapere cand o asemenea usa ar fi inchisa.

0 Shares
You May Also Like