A avut loc un nou Google Page Rank Update

0 Shares
0
0
0

Am vazut pe internet discutiile unor webmasteri ce urlau ca Google o sa renunte la Page Rank. O prostie mai mare ca asta nu cred ca puteau sa o spuna o parte dintre proprietarii de pagini web. Si da, inca mai conteaza linkurile catre un site. Blogul asta a pierdut niste linkuri, iar pagerank-ul a scazut de la 3, ajungand la 2. Am fost putin suparat, dar acum nu trebuie sa disper. Pe viitor o sa am mai multa grija de acest blog.  Recunosc ca-n ultima perioada nu prea am mai avut timp sa ma ocup de blog, fiind implicat in alte proiecte. Poate ca am pus si prea multe advertoriale si linkuri externe, dar acum asta e, trebuie sa-mi asum greseala facuta. Recunosc ca ma asteptam sa primesc un Google Page Rank 4 la actualizarea asta, dar nu a fost sa fie. Poate ca trebuia sa aloc un buget mai mare pentru link building, dar sincer nu mi-am permis. In ultima perioada toti banutii mei au venit din blog. Pe viitor nu o sa mai fie asa. Blogul o sa-l pastrez doar pentru a ma face auzit, o sa mai public si cateva advertoriale, dar intr-un numar mai mic. O sa pun mai mult accentul pe continut, asta ca la urmatoarea actualizare de Page Rank sa pot obine un PR. mai bun. Banii castigati cu ajutorul acestui blog o sa-i folosesc exclusiv pentru dezvoltarea acestui blog. Eu sunt un luptator, cand imi pun ceva in minte, pana la capat merg. Acum vreau sa aflu ce impact a avut asupra site-urilor voastre noul Page Rank update.

0 Shares
4 comments
 1. Scrie pentru tine, nu pentru google si mai presus de orice, scrie pentru cititorii tai.

  Cat despre curiozitatea ta un singur blog mi-a scazut ca si la tine, un prag adica, de la PR1 instabil la PRo puternic.

  Asta ma face sa cred ca si PR2 al tau e puternic, desigur trebuie studiat.

  Vrei sa afli mai multe despre rankinguri? Scrie un articol despre >pagina bloggerului roman< ( bagi exact asa in casuta de cautare facebook) si iti fac cadou de Craciun un review pe richerr.com

  Inspiratie la scris

  Cu drag,

  Cristian.

 2. Noul update nu e chiar nou pentru ca are aproape o saptamana.
  Nu te astepta la page rank 4 facut cu link building ca nu o sa-l primesti.
  Sunt multi factori care influenteaza, dar nicidecum continutul de calitat nu e pe primul loc pentru ca am vazut site care a primit PR fara continut. 🙂

 3. Cristian, o sa accept invitatia ta de a scrie despre proiectele tale, doar daca o sa prezinti si tu blogul meu pe blogurile tale.

 4. Florin, actualizarea de PR a blogului meu a avut loc luni. Duminica am avut tot PR3. Conteaza mult si link building-ul in obtinerea de PR, insa linkurile trebuie sa fie doar pe homepage. La un blog conteaza si continutul de calitate. Da, pot sa spun ca in trecut si eu am primit in trecut pr3 la un blog ce nu avea multe articole.

Comments are closed.

You May Also Like