Bloguri romanesti

0 Shares
0
0
0

Nu se poate spune cu exactitate cate bloguri sunt in Romania, dar se stie ca numarul lor este tot mai mare. Unele bloguri au succes deoarece sunt administrate de persoane ce scriu bine si stiu sa se promoveze la fel de bine, restul blogurilor ce sunt administrate de amatori nu prea rezista pe piata asta, mai ales ca la fel ca pe orice piata online concurenta e destul de mare. Raman in joc doar profesionistii, amatorii dispar din ecuatie atat de repede pe cat apar.

In Romania blogurile au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie. Zvonul ca blogurile aduc bani a ajus pe la urechile tot mai multor iubitori de online. E simpla treaba. Pentru ca blogul tau sa-ti produca bani, trebuie sa fie cat mai bun, cat mai vizitat si apreciat de lume. Nu e greu, cu multa munca si pricepere sansele sunt mari ca sa scoti pe piata un blog de succes. Trebuie sa intelegeti ca un blog bun nu se naste intr-o zi. Cu munca, rabdare si pricepere aveti sanse mari sa reusiti sa faceti din blogul dumneavoastra simplu, un blog de luat in seama.

Bloggerii ce sunt invitati la evenimente de firme au aparut printre primii, au ceva experienta in spate, stiu sa manuiasca prea bine aceasta unealta mass-media, au ajuns sa castige destul de bine din hobby-ul acesta. Ma bucur ca si companiile din Romania au inteles ca publicitatea online este mult mai ieftina si eficienta decat cea traditionala. Majoritatea campaniilor publicitare derulate de compaii cu ajutorul bloggerilor au generat rezultate destul de bune. Blogosfera romaneasca se afla in continua crestere. Blogul a devenit cel mai simplu canal  de exprimare a gandurilor, dar si cel mai bun mediu de promovare pentru advertiseri.

0 Shares
You May Also Like