Care sunt cele mai bune strategii white hat SEO ?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune strategii white hat SEO ?Daca vrei sa incepi o afacere online trebuie sa sti ca fara o strategie de optimizare SEO facuta de profesionisti nu o sa ai niciodata succes . www.danbradu.com , una dintre cele mai apreciate companii de SEO din Romania , iti garanteaza cresterea vizibilitatii online prin metode agreate de Google in proportie de 100% .

Cei peste sase ani de experienta , cei peste 100 de clienti nationali si internationali si un potrofoliu de peste 100 de site-uri ( proprietate personala ) cu pr 1-5 ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru tine si afacerea ta online .

Strategiile noastre de SEO si social media sunt potrivite fiecarei industrii in parte . In plus oferim servicii de training / consultanta de cea mai buna calitate . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum Danbradu.com .

Pentru ca o strategie de SEO sa aiba succes aceasta trebuie sa fie corecta si foarte eficienta . In ceea ce urmeaza vreau sa iti prezint trei strategii White Hat SEO , extrem de eficiente care pot ajuta orice afacere sa devina una de succes in cel mai scurt timp .

Fiecare webmaster in parte adopta strategii diferite . Tocmai din acest motiv , trebuie facuta o cercetare de piata , un studiu care sa identifice strategiile care pot sa dea cu adevarat rezultate intr-un relativ scurt .

In plus fata de o analiza  profunda a cuvintelor cheie , trebuie acordata o atentie deosebita webdesign-ului dar si altor detalii , detalii precum calitatea continutului , sitemap-ul , metadata , prezenta pe site-urile de socializare etc .

Dupa cum iti spuneam , vreau sa iti prezint 3 strategii de White Hat SEO foarte eficiente , iata care sunt acestea :

1.    Calitatea continutului . Strategia de optimizare nu poate avea succes fara un continut de calitate . Informatii corecte , foarte bine structurate , care sa raspunda exact la intrebarile clientilor tai o sa te ajute sa cresti numarul accesarilor si durata acestora , ceea ce va conduce implicit la cresterea page rank-ului si a pozitiei in motoarele de cautare . Deasemenea , nu uita sa folosesti tag-uri pentru subtitluri ( h1 , h2 , h3 etc. ) . In acest mod continutul va fii mult mai usor de citit si scanat .

2.    Prezenta pe retelele de socializare . Facebook , Twitter sau Pinterest ocupa actualmente mare parte din timpul petrecut de internauti in mediul online . Tocmai din acest motiv , trebuie sa te faci cat mai prezent pe retele sociale daca vrei ca strategia white hat sa functioneze . Cu cat ai mai multe like-uri , pin-uri , share-uri si fallower-uri pe retelele sociale cu atat creste mai mult pozitia site-ului tau in motoarele de cautare .

3.    Optimizare On-Page . O strategie de SEO functioneaza numai daca optimizarea On-Page este realizata ca la carte . Pentru a realiza o optimizare On-Page foate buna trebuie sa incepi prin a a optimiza titlurile , atat pentru articolele cat si pentru produsele publicate pe site-ul tau . Deasemenea , adauga texte alternative care sa insoteasca imaginile , fisierele video sau orice alte fisiere media . Ar fii bine sa utilizezi si anumite tag-uri , de exemplu bold-urile , care te ajuta sa pui in evidenta cuvintele cheie din articolele publicate . Astfel , cuvintele cheie pot sa aiba o mai buna vizibilitate in motoarele de cautare .

Desi adoptarea unor astfel de strategii poate sa conduca catre un proces de foarte lunga durata , la final o sa realizezi ca tot efortul depus este pe deplin rasplatit .

0 Shares
You May Also Like