Ce avantaje ai atunci cand locuiesti la casa?

0 Shares
0
0
0

Ce avantaje ai atunci cand locuiesti la casa?Se pare cad in ce in ce mai multa lume se confrunta cu intrebarea “ce sa aleg dintre o casa si un apartament?”, iar unii aleg sa isi cumpere sau sa isi construiasca o casa, in timp ce altii opteaza pentru achizitionarea unui apartament.

In primul rand, atunci cand discutam despre apartamente trebuie sa precizam ca acestea au preturi mai mici decat casele, asa ca acesta este un mare avantaj al apartamentelor in fata caselor.

Daca stam insa sa discutam despre toate celelalte avantaje pe care le au casele in fata apartamentelor, cu siguranta putem ajunge rapid la concluzia ca o casa este mult mai indicata decat un apartament.

In primul rand, cei care locuiesc la casa au o libertate deplina in ceea ce priveste amenajarile interioare si exterioare, pot efectua reparatii si modificari oricand, si chiar pot sa isi extinda spatiul de locuit.

Cei care locuiesc la casa cunosc faptul ca nu au vecini care sa ii deranjeze cu muzica sau cu galagia, iar acesta este inca un mare avantaj pe care il are locuitul la casa de partea sa. Plus de asta, nu se aud discutiile si certurile de la vecinii de deasupra, de dedesupt sau de la vecinii despartiti de un singur perete.

Cei care locuiesc la casa cu siguranta au si o curte, iar o curte cat a fi ea de mica reprezinta un mare castig. O curte poate fi amenajata modern cu pavaj sau cu gazon, insa cei care locuiesc la casa daca au o curte mai mare pot cultiva chiar legume pentru consumul propriu.

Un alt avantaj major pe care il au casele este acela ca isi apreciaza valoarea odata cu trecerea timpului, asa ca si din acest punct de vedere se merita achizitionarea unei case.

Ei bine, cei care au de gand sa isi cumpere o casa sau sa isi construiasca o casa, cu siguranta trebuie sa fie atenti si la zona, mai ales cei care locuiesc in orasele mari ale tarii.

De exemplu, cei care locuiesc in capitala, mai mult ca sigur se vor gandi sa isi construiasca o casa intr-un cartier de la periferia capitalei, iar acest lucru nu este unul tocmai rau mai ales daca stam sa tinem cont de agitatia si de stresul din mijlocul orasului.

O alegere inspirata pentru cei care locuiesc in capitala si care isi doresc sa se mute la casa, ar fi aceea de a-si cumpara o casa in apropierea capitalei, intr-un orasel precum Bragadiru de exemplu.

Persoanele care isi doresc o casa de vis, pot cauta vanzare casa Bragadiru, iar la un pret foarte atractiv isi vor putea cumpara o casa de vis. Plus de asta, nu vor parcurge mai mult de un sfert de ora de acasa si pana in capitala, dar cel putin au avantajul de a scapa de stresul din capitala iar dupa programul de munca se pot bucura pana a doua zi de o viata linistita.

Asadar, putem spune ca din toate punctele de vedere este mult mai avantajoasa o casa decat un apartament, chiar daca o casa este ceva mai scumpa decat un apartament.

0 Shares
You May Also Like