Cum poti scapa de parul carunt?

0 Shares
0
0
0

Cum poti scapa de parul carunt?Parul carunt este unul dintre primele semne ale imbatranirii, asa ca atat femeile cat si barbatii care se confrunta cu aparitia firelor de par carunt, incearca diferite solutii pentru ca parul lor sa revina la culoarea sa naturala, sau cel putin sa nu mai fie carunt.

Cele mai multe persoane care se confrunta cu incaruntirea parului, aleg sa isi indrepte atentia spre o vopsea de par, iar astfel odata ce isi vopsesc parul, pentru o anumita perioada de timp firele de par alb nu vor mai fi vizibile.

Aceasta solutie insa cu siguranta nu este cea mai indicata, deoarece odata cu trecerea timpului, mai ales daca parul este vopsit destul de des, va avea de suferit.

Din acest motiv, persoanele care cauta un tratament pentru par alb foarte bun, ar trebui sa isi indrepte atentia spre alte produse care pot sa le fie intr-adevar utile.

Un produs extrem de util care poate sa ajute in lupta impotriva parului carunt este fara doar si poate lotiunea pentru par Nogrey. Acest produs este ideal datorita faptului ca elimina parul alb, si readuce in mod treptat culoarea naturala a firelor de par.

Marele avantaj pe care il are acest produs in fata vopselelor de par, este acela ca este de fapt o lotiune care poate sa fie folosita atat de catre femei cat si de catre barbati, si nu schimba culoarea parului intr-o alta culoare, ci doar repigmenteaza parul care in acest fel va ajunge la culoarea sa naturala.

Un amanunt extrem de important legat de acest produs pentru par, este acela ca se poate folosi pentru absolut orice culoare de par.

Ei bine, persoanele care isi doresc sa scape de parul carunt, trebuie ca mai intai de toate, inainte de utilizare sa agite foarte bine flaconul, dupa care trebuie sa isi spele si sa isi usuce parul foarte bine, insa trebuie sa evite contactul cu ochii.

Ca si mod de utilizare, trebuie aplicate pe par cateva picaturi de lotiune pentru par, dupa care aceasta trebuie intinsa iar parul trebuie pieptanat, in mod special in acele zone in care parul este deja alb.

Persoanele care urmeaza acest tratament pentru par carunt odata pe zi, timp de doua – trei saptamani, mai mult ca sigur vor avea rezultatele dorite si vor observa faptul ca parul lor isi va reveni la culoarea naturala.

Un alt detaliu foarte important care trebuie precizat in legatura cu acest produs, este acela ca produsul a fost testat inainte de a fi scos pe piata, si s-a dovedit faptul ca nu este daunator in nici un fel nici firelor de par, si nici sanatatii.

Asadar, persoanele care isi doresc sa scape de parul carunt, pot opta pentru vopsirea parului, insa cu siguranta acest lucru nu este cel mai indicat. Cea mai buna solutie pentru aceste persoane este aceea de a folosi un produs special pentru repigmentarea parului precum Nogrey, sau chiar si aceea de a incerca tot felul de trucuri naturale prin utilizarea unor ingrediente din bucatarie.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…