Tot ce trebuie sa stii despre o cabina de paza

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stii despre o cabina de pazaFiecare firma care se respecta are incheiat un contract cu o firma de paza, deoarece antreprenorii sau administratorii firmelor isi doresc ca firma sa fie pazita 24 de ore din 24.

Acest lucru este si normal, pentru ca in cazul in care firmele sunt pazite, scade foarte mult posibilitatea ca acestea sa fie pradate de hoti.

Exista insa si firme care nu au incheiat contracte cu firme de paza, asa ca se trezesc mai tot timpul cu surprize neplacute, dat fiind faptul ca sunt pradate de hoti.

Ei bine, firmele care au contracte cu diferite firme de paza, cu siguranta au achizitionat cabine de paza, astfel incat agentii de paza sa aiba un spatiu de unde sa poata monitoriza video tot ceea ce se petrece in curtea firmei.

O astfel de cabina de paza poate sa fie construita din panouri sandwich de sticla, care pot sa fie umplute cu spuma poliuretanica, si au o foarte buna izolatie fonica dar si o foarte buna izolatie termica. Aceste cabine de paza sunt caracterizate ca fiind constructii etanse, foarte aspectuoase si care se integreaza perfect in orice peisaj.

Peretii acestor cabine de paza sunt construiti din panouri duble din poliester armat cu fibra de sticla, iar la interior este injectata spuma poliretanica, aceasta avand rolul de a asigura izolatia fonica si izolatia termica.

O astfel de cabina de paza, nu doar ca asigura o foarte buna izolatie termica si o foarte buna izolatie fonica, ci asigura si o foarte buna protectie anticoroziva, motiv pentru care impiedica depunerile de praf si depunerile de alte impuritati.

In ceea ce priveste partea exterioara a unei cabine de paza de acest gen trebuie mentionat faptul ca aceasta este protejata cu un invelis care are in componenta sa un pigment special care ofera protectie impotriva razelor solare.

Usile si ferestrele unei asemenea cabine de paza sunt confectionate din aluminiu vopsit in camp electrostatic. Acestea se gasesc in foarte multe culori. Despre geam trebuie mentionat faptul ca acesta este securizat si are o grosime de 4mm.

Aceste cabine de paza sunt legate la reteaua de energie electrica, motiv pentru care dispun de instalatie electrica completa care contine: intrerupator, prize cu capac si lampi.

Podeaua acestor cabine de paza se realizeaza din pal hidrofugat care este protejat cu un strat de poliester sau cu OSB simplu, fixat pe cadru metalic.

Un amanunt foarte important care trebuie mentionat aici face referire la faptul ca aceste cabine de paza au o rezistenta la variatii de temperatura, incepand de la -40 de grade Celsius si pana la plus 70 de grade Celsius.

Despre aceste cabine de paza trebuie mentionat faptul ca ele sunt folosite de regula de catre firmele care isi doresc sa fie pazite de catre agenti de paza profesionisti, care sunt angajati ai unei firme de paza cu care firmele respective au incheiat un contratc.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii referitoare la cabinele de paza, pe care ar cam trebui sa le cunoasca toata lumea.

0 Shares
You May Also Like