Ce telefoane au cei mai puternici oameni ai planetei ?

0 Shares
0
0
0

Ce-telefoane-au-cei-mai-puternici-oameni-ai-planeteiEsti curios sa afli ce telefon foloseste presedintele SUA , premierul britanic sau cancelarul Germaniei ? Ei bine  , daca ai putina rabdare sa citesti acest articol o sa afli . Pentru inceput vreau sa iti prezint www.magazingsm.ro  , un magazin specializat in comercializarea de huse iPhone , accesorii pentru telefoanele mobile , carcase originale si multe alte produse de cea mai buna calitate . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum Magazingsm.ro .

Chiar daca le dau serviciilor secrete foarte multe batai de cap , cei mai influenti oameni din lume trebuie si ei sa foloseasca telefonul mobil . Siguranta si intimitatea acestor persoane trebuie asigurate cu orice pret iar retelele de telefonie mobila si telefoanele pot sa creeze scurgeri de informatii.

Potrivit unui articol publicat de The Telegraph , actualmente Barack Obama utilizeaza un telefon BlackBerry . Nu cred ca mai este nevoie sa precizez cine este Barack Obama . Se pare ca , consilierii in probleme de securitate ai presedintelui SUA doresc sa ii schimbe acestuia telefonul mult iubit cu un smartphone ce utilizeaza un sistem  de operare Android.

Consilierii presedintelui au testat cateva modele Samsung si LG insa decizia finala o are Barack Obama , caruia nu ii prea surade ideea renuntarii la  BlackBerry .
Purtatorul de cuvant al Departamentului Apararii din administratia americana a confirmat faptul ca Agentia de comunicatii de la Casa Alba testeaza cateva dispozitive mobile .

Se pare ca Obama nu este singurul care nu vrea sa renunte la BlackBerry . David Cameron , premierul britanic , considera ca dispozitivele BlackBerry sunt extrem de sigure .
Si Angela Merkel , cancelarul Germaniei , detine un BlackBerry Z10 cu optiuni speciale care ii asigura securitatea si sunt capabile sa previna interceptarea convorbirilor .

La sfarsitul anului 2013 s-a iscat un adevarat scandal intre Germania si SUA , ca urmare a descoperirii faptului ca telefonul cancelarului german era ascultat de americani . Se pare ca telefonul Angelei Merkel era ascultat de mai bine de 10 ani .

O alta personalitate politica cu foarte mare influenta atat la nivel mondial , dar mai ales in SUA , Hillary Clinton ( sotia unui fost presedinte SUA , Bil Clinton ) foloseste tot un BlackBerry.

Pe de alta parte  , presedintele in functie al Frantei , Francois Hollande este un fan infocat al modelelor iPhone , acesta utilizand un iPhone 5 .

Vladimir Putin , care desi a negat foarte mult timp ca ar folosi un telefon mobil , detine inca din 2012  un telefon MTS-Glonass 945 . Acest telefon , varianta ruseasca a celebrului iPhone de la Apple , ruleaza un sistem de operare Android . Secretul lui Putin a fost dezvaluit in presa in momentul in care au aparut o serie de fotografii in care liderul rus apare vorbind la un astfel de dispozitiv .

Desi marea majoritate a populatiei traieste intr-o saracie lucie , in Coreea de Nord exista o retea 3G iar liderul Kim Jong-Un foloseste un smartphone foarte performant HTC Butterfly ce are la baza un sistem Android . Dupa cum spuneam , Coreea de Nord dispune de o retea 3G , cu toate acestea locuitorii acestei tari nu pot sa intre in contact cu persoane din alte tari , nu pot initia apeluri de voce sau apeluri video in alte tari .

Un alt lider controversat , Yingluck Shinawatra , primul-ministru al Thailandei , foloseste nici mai mult nici mai putin de 5 smartphone-uri , printre care se zvoneste ca se afla si un iPhone 5 .

Trebuie sa recunoastem ca cei mai influenti oameni ai planetelor au bun gust in materie de telefoane mobile .

0 Shares
You May Also Like