Ceasul perfect care să întrunească toate condițiile de calitate și stil

0 Shares
0
0
0

Ceasul perfect care să întrunească toate condițiile de calitate și stilAlege ceasul potrivit nu numai în funcție de aspectul pe care îl are acesta, ci și în funcție de celelalte caracteristici. Ai posibilitatea de a alege un ceas mecanic sau unul cu cuarț, unul cu cureaua din piele sau cu brățară metalică, un ceas într-o anume culoare și altele asemenea.

Poate fi o întreagă bătaie de cap să alegi ceasul potrivit pentru a fi și la modă, și de calitate, însă lucrurile devin ușoare atunci când deții toate informațiile necesare în acest sens. Așadar, iată cum poți face acest lucru mai ușor decât ai crede de fapt.

Design potrivit pentru un ceas la modă

Mărimea pe care o are ceasul este una dintre caracteristicile importante pentru o alegere reușită. Astfel, dacă ai o mână mică, cu încheietura de până la 15 centimetri, alege un ceas cu un diametru mic, de până la 32 mm.

În cazul în care dimensiunea încheieturii este peste 15 cm, dar nu depășește 17-18 cm, alege un ceas cu diametrul de aproximativ 30-35 de mm, iar pentru o încheietură mai mare, de peste 16-18 cm, este recomandată alegerea unui ceas cu diametrul de până la 44 de mm.

Diametrul pe care îl are un ceas reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le are acesta, pentru că acesta trebuie să se potrivească în mod perfect cu încheietura mâinii, însă sunt importante și elementele auxiliare cum ar fi butoanele laterale sau mici elemente de fixare care sunt atașate curelei ceasului.

De asemenea, este importantă și grosimea pe care o are ceasul, pentru că un model de ceas prea gros  poate reprezenta o alegere nepotrivită, la fel cum poate fi și un ceas prea subțire.

Culoare potrivită pentru stil personal

Dacă ai ales deja dimensiunea potrivită a ceasului, ține cont de următorul aspect esențial, cel al culorii pe care o are ceasul. Și nu este vorba numai despre culoarea curelei, ci și despre culoarea cadranului.

Cele mai des întâlnite culori potrivite în cazul ceasurilor pentru bărbați sunt maro, negru sau albastru, așa cum pentru femei sunt potrivite ceasurile cu curea neagră, albă sau diverse culori în nuanțe deschise. Un ceas la modă care întrunește condițiile de culoare, stil, dimensiune și formă este ceas Dama Festina Boyfriend F20391/4 , un ceas potrivit pentru femeile pretențioase care doresc să își accesorizeze ținutele la modă.

Deși este dificilă alegerea unei nuanțe potrivite pentru cadranul ceasului, ține seama de faptul că un fundal alb cu limbile și celelalte elemente negre reprezintă alegerea clasică și cea dorită de cei care doresc să aibă o bună vizibilitate, în timp ce un fundal întunecat al cadranului, cu limbile și celelalte elemente albe sau în diverse nuanțe vizibile pe fond negru  va reprezenta o alegere modernă, contemporană.

Cadranul ideal pentru un ceas de damă la modă este cel negru sau chiar cel culoarea șampaniei. Cadranele colorate sunt potrivite pentru cele mai extravagante persoane care percep acest accesoriu drept unul cu care pot accesoriza cele mai stilate ținute.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…