Crema anticelulitica Guam, remediul imbatabil contra celulitei

0 Shares
0
0
0

cadou

Fara sa fie vorba despre o patologie propriu-zisa, celulita le da mare bataie de cap femeilor si uneori chiar barbatilor. Insa crema anticelulitica Guam pare ca a devenit unul dintre remediile imbatabile, ce functioneaza cu adevarat pentru combaterea acestui inestetism al pielii.

Afectand circa 80 % din populatia feminina, celulita este o manifestare cutanata datorata unei modificari in morfologia celulelor adipoase. Pe de alta parte, aceleasi formatiuni fibroase cu aspect de ”coaja de portocala” au la origini alteratia sistemului limfatic si microcirculator.

Caracteristicile produselor anticelulitice Guam

Tratamentele disponibile in prezent, anume studiate sa amelioreze si sa combata aspectul de ”coaja de portocala”, sunt de-a dreptul numeroase. La fel ca toate produsele anticelulitice Lacote, crema anticelulitica Guam si-a demonstrat eficacitatea datorita caracteristicilor singulare ale compusilor organici.

Indiferent de modul in care reusesc sa lupte pentru combaterea acestui inestetism, toate preparatele Guam sunt naturale. Au fost ideate in urma unor cercetari minutioase, indreptate spre descoperirea potentialului dermatocosmetic al algelor marine, ”vedete” indiscutabile ale tratamentelor produse de compania Lacote.

Cu toate ca abunda in natura, decenii la rand le-au fost neglijate calitatile estetice, terapeutice si curative. Recoltate din arhipeleagurile oceanice, algele Guam sunt apoi prelucrate prin metode speciale, in masura sa le mentina neschimbate proprietatile optime impotriva celulitei. Astfel, plasma acestui compus vegetal marin, caracterizata de prezenta unor pretioase saruri minerale (sulf, iod, fosfor, clor) si nutrienti (vitamina C si beta-caroten), ramane nealterata.

Cum functioneaza crema anticelulitica Guam?

Tocmai datorita principiilor active (saruri minerale si nutrienti) pe care ii contine, crema anticelulitica Guam reuseste sa imbunatateasca aspectul pielii si sa atenueze carentele estetice. Concentrand toate proprietatile benefice ale mediului marin, algele Guam devin ingredientul principal al preparatelor cosmetice destinate ingrijirii corporale de la Lacote.

Inca de la primele utilizari, crema anticelulitica Guam este in masura sa hidrateze tesuturile epidermice si sa le tonifieze, favorizand drenarea lichidelor si echilibrand bariera hidrolipidica. Dupa cateva cicluri de tratamente, pielea se prezinta mai compacta, mai neteda si mai elastica, cu un aspect vizibil intinerit.

Pentru o actiune cat mai concentrata, preparatul Lacote trebuie aplicat zilnic, prin masarea usoara a coapselor, a abdomenului, a soldurilor si a tuturor zonelor unde s-a constat prezenta celulitei. Accentuarea rezultatelor poate fi completata prin invelirea ariilor respective cu o pelicula din nylon transparenta.

Crema anticelulitica Guam, remediu eficient?

Din pacate, mai repede sau mai tarziu, aproape toate femeile ajung sa se confrunte cu surplusul de tesut adipos. ”Napastuitele” in cautare de solutii terapeutice care sa le elibereze de celulita, incearca sa gaseasca raspunsuri la intrebarea daca tratamentele anticelulitice functioneaza cu adevarat.

Realitatea este ca nu s-a inventat inca un elixir miraculos, care sa anihileze instantaneu aspectul problematic din unele zone profund afectate de celulita. Insa exista produse care, asociate cu o dieta alimentara echilibrata si cu exercitiile fizice, pot conduce la rezultate exceptionale.

Crema anticelulitica reprezinta un produs cosmetic cu adevarat eficient, dar este imposibil ca imbunatatirea zonelor ”cu probleme” sa fie sesizata peste noapte. Pentru obtinerea efectelor dorite, preparatul trebuie aplicat cu regularitate si mai mult de atat, este nevoie de perseverenta in adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos.

Reputatia brand-ului nu se datoreaza doar campaniilor publicitare puse in practica de compania cosmetica. Crema anticelulitica Guam de la Lacote chiar functioneaza si isi merita pretul, care la urma urmei, date fiind rezultatele, nici nu este unul exorbitant.

0 Shares
You May Also Like