Cum sa imbunatatim confortul cu centralele termice in condensare?

0 Shares
0
0
0

centrala termica in condensare saunier duval isotwin condens f35Termenul de centrala termica in condensare face referire la centralele termice pe gaz, si anume la cele care folosesc vaporii de apa pentru generare de caldura.

Acestea sunt cele mai bine cotate tipuri de centrale termice de pe piata, in ciuda faptului ca persoanele neavizate incearca sa le denigreze, in scopul vanzarii centralelor obisnuite de pana acum.

Din acest motiv, stiind ca exista o serie de mituri care ar putea strica imaginea acestor produse, specialistii din magazinul www.shop-einstal.ro s-au hotarat sa le analizeze, astfel incat fiecare dintre noi sa putem sti adevarul cu privire la aceste centralele termice in condensare.

Preturi foarte mare pentru astfel de produse, nejustificate si crescute din cauza brandului producator.  Desi aceste  centralele termice in condensare par a fi extrem de scumpe la o prima vedere, sa nu uitam faptul ca discutam totusi despre eficienta energetica de trei stele.

Daca luam ca exemplu gama de centralele termice in condensare Saunier Duval am putea merge cu aceasta afirmatie chiar mai departe, subliniind faptul ca Uniunea Europeana sustine aceste produse chiar pe prima pozitie a clasamentului eficientei.

Asadar pretul este unul corect daca apreciem calitatea si unul injust daca urmarim himere de tipul “ieftin si bun”. Nu tot ceea ce este ieftin este si bun, insa in cazul centralelor termice de acest tip putem vorbi totusi despre un pret accesibil pentru servicii ireprosabile.

Investitie nesigura, pierderi inutile de bani. Aceste centralele termice in condensare sunt produse cu o durata de viata extinsa, iar acest lucru nu face altceva decat sa ne demonstreze faptul ca investitia facuta se amortizeaza in timp, relativ repede, mai ales in momentul in care aceasta incepe sa fie contrabalansata de catre eficienta si randament.

Practic, o data ce ai cumparat o astfel de centrala poti fi sigur ca aceasta va functiona pentru o perioada mare de timp si ca gradul tau de multumire va fi proportional cu gradul de incalzire al casei tale.

Consum mare in ceea ce priveste resursele naturale- gazul. Desi ar putea parea un mare consumator, aceasta centrala termica in condensare este mai mult decat economica. Punand in balanta o centrala obisnuita si una in condensatie vom constata ca de fapt centrala obisnuita este cel mai mare consumator si nu aceste centralele termice in condensare.

Nivel de condens ridicat. Desi aceasta este o situatie reala, pot fi gasite si solutii pentru remedierea ei. Achizitionarea si montarea unor scurgeri poate remedia problema, insa dincolo de acest lucru ramane totusi eficienta energetica si randamentul absolut exceptional al produsului.

In final, toate afirmatiile de mai sus sunt doar pareri ale unor persoane care din pacate nu au luat foarte mult contact cu aceste centralele termice in condensare. Pentru cei care vor sa afle mai multe informatii la magazinul www.shop-einstal.ro isi deschide portile si sat oricui la dispozitie cu raspunsurile potrivite.

Indiferent de curiozitatea avuta specialistii de aici sunt foarte bine pregatiti si astfel vor raspunde nevoilor tale cu cea mai buna consiliere tehnica, astfel incat miturile sa ramana doar mituri si nu ipoteze demne de luat in calcul.

0 Shares
You May Also Like