Cum se foloseste masina de umplere carnati?

0 Shares
0
0
0

Cum se foloseste masina de umplere carnati?Carnatii sunt un condiment versatil. Veti gasi acest clasic in toate formele si dimensiunile, ca aperitiv sau ca gustare. Dar ce ar putea fi mai bine decat sa-ti faci propriile carnati? Cu confortul unei umpluturi de carnati, va puteti surprinde oaspetii cu carnati cu atingerea sa unica!

Masina verticala de umplut carnati 5.5 kg este potrivita atat pentru uz casnic cat si industrial.

Ce este o umplutura de carnati?

Carnatii sunt o gustare veche, cu o infinitate de arome si variante. Efectuarea carnatilor manual este o munca dificila si consumatoare de timp.

Dar, datorita unei masini de umplut carnati, ii puteti da propria atingere, la propriu si la figurat. O astfel de masinarie este un dispozitiv cu un rezervor, un tub de umplere/rezervor si o placa de presiune. Poate fi actionat manual sau electric. Puneti carnea de vita macinata (sau pestele) cu amestecul unic de condimente in rezervor.

Placa de presiune apasa carnea in tubul de umplere, dupa care iese din tubul de umplere. Invelisul de carnati aluneca peste acest tub de umplere. Ele sunt, de obicei, carcase artificiale. Acestea se umplu cu usurinta. Nu ai facut niciodata carnati atat de usor. Pentru o finisare usoara, unele dispozitive dispun chiar si de un cutter de mezeluri cu ajutorul caruia poti inchide capetele carnatului la fel de usor.

Ce tipuri de masini de umplut carnati exista?

Exista doua tipuri de carnati pentru carnati: orizontal si vertical. Diferenta dintre acestea are nevoie de putine explicatii; unul este un model in picioare, iar celalalt un model de umplutura orizontala. Pe care o alegi cu adevarat depinde doar de care dintre ele ti se pare cel mai confortabil sa lucrezi. O masina orizontala ocupa mai mult spatiu, dar o puteti plasa in continuare pe tejghea daca exista un dulap de bucatarie deasupra.

Cu masina verticala trebuie sa iei in calcul inaltimea, dar ocupa mai putin spatiu pe blat. De asemenea, nu conteaza pentru practic, deoarece poate inclina tubul de umplere spre tine in ambele masini de carnati. In acest fel le puteti umple intotdeauna cu usurinta. In plus, trebuie doar sa alegeti intre o masina de carnati electrica sau un model manual.

Operati masina electrica de carnati cu o pedala. Asta e util, pentru ca atunci ai mainile libere. Cu modelul manual, operati dispozitivul cu o manivela.

Cum se utilizeaza o masina de umplut carnati?

Incepeti prin asamblarea umpluturii de carnati. De asemenea, plasati tubul de umplere corect. Fiecare model de masina pentru carnati este furnizat standard cu patru dimensiuni diferite de tuburi de umplere. Acestea determina grosimea carnatilor.

Puteti inclina rezervorul de umplere/tub spre tine si umple-l cu ingredientele pe care doriti sa faceti carnati cu. Glisati infasurarea carnatilor complet peste tubul de umplere. Tineti-va de acest lucru atunci cand incepeti. Cu o masina manuala de carnati, manivela este intoarsa si placa de presiune este coborata in rezervor.

In acest fel, ea stoarce carnea din rezervor prin tubul de umplere. Cu cealalta mana, tineti carnatii de la capatul tubului de umplere. Cand umpleti carnatii, asigurati-va ca intra doar putin aer in intestin.

0 Shares
You May Also Like