De ce divorteaza romanii plecati in strainatate?

0 Shares
0
0
0

De ce divorteaza romanii plecati in strainatate?Dat fiind faptul ca in Romania salariile sunt mult prea mici in comparatie cu salariile castigate de catre strainii din alte tari, dar si in comparatie cu salariile castigate cu romanii din strainatate, este firesc ca tot mai multi romani sa isi doreasca sa munceasca in strainatate.

Ei bine, exista situatii in care pentru anumite familii de aici incep problemele, certurile si chiar mai grav, divortul.

Se intampla de multe ori ca sotul sa plece la munca in strainatate, iar sotia sa ramana acasa si sa aiba grija de casa, si de copil sau de copii. O astfel de situatie a fost intalnita in foarte multe familii, odata cu trecerea timpului.

Inceputul cu siguranta este unul groaznic, atat pentru sotul aflat in strainatate care nu are nici sotia aproape dar nici copiii, si care este singur intre straini. Apoi, pentru sotie este deasemenea groaznica aceasta experienta, in conditiile in care ea trebuie sa fie si mama si tata pentru copil sau pentru copii.

Apoi, se poate intampla ca sotului plecat la munca in strainatate sa ii fie foarte greu sa faca fata la locul de munca, mai ales daca nu cunoaste nici limba engleza sau limba care se vorbeste in tara in care a plecat la munca.

Plus de asta, acestuia ii este foarte greu pentru ca trebuie sa trimita si bani acasa pentru sotia sa si pentru copil sau copii; si ii trebuiesc si lui banii necesari pentru a supravietui si pentru a se intretine.

De aici pot aparea problemele, pentru ca banii trimisi familiei pot sa nu fie suficienti pentru un trai decent, iar sotul astfel sa nu faca fata sa trimita suficienti bani familiei, si sa ii ramana si lui pentru un trai decent.

Plus de asta, oricat de puternice ar fi sentimentele de iubire, atunci cand cei doi soti se afla la distanta unul de celalalt, daca se mai cearta si din cauza banilor, plus ca exista posibilitatea ca intre timp sa cunoasca pe altcineva, cu siguranta toate premisele duc spre divort.

In aceste conditii, cei plecati la munca in strainatate cu siguranta vor avocati care se ocupa de cauzile de divort romani strainatate, avocati care isi ajuta clientii sa divorteze cat mai rapid, si sa iasa cat mai castigati din acest divort. Acesti avocati pot ajuta parintii sa obtina custodia copiilor, sau sa aiba castig de cauza in ceea ce priveste partajul.

Ei bine, dupa cum se poate observa, de foarte multe ori cei care aleg sa plece la munca in strainatate si sa isi lase in tara familia, aleg foarte prost, pentru ca din diferite motive, odata cu trecerea timpului ajung sa divorteze.

Plus de asta, chiar si daca nu s-ar ajunge in aceasta situatie, trebuie mentionat faptul ca pentru un parinte este foarte dureros sa plece de langa familie, chiar si pentru foarte multi bani.

Tocmai de aceea, cei care sunt casatoriti, daca se gandesc sa plece in strainatate pentru un viitor mai bun, ar face bine sa plece la munca in strainatate alaturi de toata familia, iar astfel isi vor pastra si familia, si vor castiga si mai multi bani.

0 Shares
You May Also Like