De ce sa folosesti mape de prezentare?

0 Shares
0
0
0

De ce sa folosesti mape de prezentare?Mapele de prezentare reprezinta de asemenea un instrument de marketing pe care il putem folosi cu succes pentru a ne evidentia din multimea de firme de diferite domenii existente pe piata.

De ce sa folosesti mape prezentare pentru a te promova?  Ei bine pentru ca te pot ajuta serios in a-ti construi sau a-ti consolida o imagine profi a brandului pe care il reprezinti.

Indiferent ca sunt folosite in scop publicitar sau pentru a gazdui diferite materiale in cadrul intalnirilor de afaceri de exemplu, pentru cadouri corporative sau pentru a stoca diferite tipuri de documente, mapele de prezentare pot fi un instrument pe care merita sa il folosesti in campania ta de marketing.

La Agrafa Print poti personaliza cu succes mapele companiei sau firmei pe care o reprezinti, evidentiind astfel imaginea impecabila a acesteia.

Foloseste asadar cu incredere aceste servicii simple de personalizare pentru a crea mape cu adevarat speciale. Ai posibilitatea sa alegi dintr-o bogata gama de finisari: cu simplu sau dublu big, plastifiere lucioasa sau mata, printare alb-negru sau color, o singura fata sau fata-verso, embosare, imprimare folio sau timbru sec.

Poti asadar sa lasi o foarte buna impresie atat clientilor tai cat si partenerilor tai de afaceri inca de la primul contact pe care il ai cu ei. Mapele de prezentare arata imaginea firmei atat prin aspect, cat mai ales prin utilitatea si calitatea lor.

Este indicat sa alegi mape care sunt prevazute cu fante pentru a putea insera acolo si carti de vizita, un alt instrument de marketing important, pe care nu trebuie sa il uiti sau sa il lasi pe dinafara.  De ce sa faci asta? E simplu, persoanele carora le dai mapele pot pastra si cartea de vizita inserata in mapa iar sansele sa te contacteze ulterior cresc considerabil.

Un alt atu al folosirii acestor mape e ca le poti imparti in cadrul unor evenimente cum sunt conventiile, targurile sau diferite intalniri, ajutandu-te sa promovezi cu succes un serviciu, un viitor proiect sau chiar si un produs.

Introdu asadar in mapele pe care le imparti la aceste evenimente materiale extra cum sunt flyere-le, revistele sau pliantele. Poti detalia ofertele dorite si sa te bucuri astfel de o metoda cu adevarat eficienta de a te promova, putin costisitoare si bine targhetata.

Acum ca ai aflat cateva dintre avantajele folosirii mapelor de prezentare, nu mai sta pe ganduri si contacteaza o agentie care se ocupa cu personalizarea acestora, cum e Agrafa Print!

0 Shares
You May Also Like