De ce sa montezi garduri electrice in jurul proprietatilor tale?

0 Shares
0
0
0

De ce sa montezi garduri electrice in jurul proprietatilor tale? Atunci cand ai o proprietate, fie ca este vorba despre o casa, despre o ferma sau pur si simplu despre un teren arabil pe care iti tii diverse culturi, iti doresti ca aceasta sa fie in siguranta. De regula, riscurile sunt de furt iar in cazul culturilor, de patrundere a animalelor salbatice si de distrugere a intregii recolte.

Evident, nu poti sa stai intotdeauna langa teren, pentru a alunga rau facatorii, asadar, trebuie sa apelezi la solutii mai mult sau mai putin conventionale. Ultimii ani au reprezentat o dezvoltare din ce in ce mai serioasa pentru piata de garduri electrice.

Un gard electric este o solutie foarte buna care indeparteaza animalele salbatice, prin socuri electrice neletale si care reusesc sa indeparteze inclusiv hotii.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa instalezi un gard electric pe proprietate pe care o detii?

Unul dintre principalele motive este siguranta. Fie ca detii animale sau plante, acestea sunt in mult mai mare siguranta decat cu un gard normal. Animalele nu vor putea parasi spatiul care le este dedicat, iar animalele din exterior nu vor putea intra.

Desi pare o solutie extrema, nu este chiar atat de neplacuta pentru animale. Este adevarat, exista un soc electric, insa acesta nu este letal si nu are nicio repercursiune pe termen lung, in afara de frica pe care o genereaza catre animalele respective.

Gardul electric poate fi controlat cu usurinta si in cazul in care nu este nevoie de electricitate, acesta poate fi oprit si transformat intr-un gard normal.

Un beneficiu urias este faptul ca are costuri reduse. Daca in cazul unui gard normal care imprejmuieste un perimetru de aproximativ 400 de metri, pretul poate sa ajunga chiar la cateva mii de euro, in cazul unui gard electric, pretul nu creste mai mult de 400 de euro.

Montarea sa se face cu usurinta, deoarece este realizat din elemente foarte simple iar eficienta este uriasa. Pe langa asta, costurile de intretinere sunt scazute, sau chiar nule, deoarece odata ce l-ai instalat, nu vei fi nevoit sa il cureti sau sa ai grija de el.

Fara doar si poate, asadar, gardul electric este o solutie excelenta pentru toti cei ce isi doresc sa se bucure din plin de siguranta.

0 Shares
You May Also Like