Despre foliile de protectie si alte metode de a proteja telefonul

0 Shares
0
0
0

 Despre foliile de protectie si alte metode de a proteja telefonulIn cazul in care estetica aparatelor protejate de carcase si bare de protectie, ecranul este adesea neglijat. Cu toate acestea, acesta este unul dintre cele mai importante elemente ale smartphone-urilor. In timp ce producatorii au abandonat aproape complet tastele, atingerea implica utilizarea constanta a ecranului. Ecranul este de asemenea, ceva deosebit de important protejat este o zona de margine. Cu toate acestea, cu cat suprafata este mai mare, cu atat este mai probabil ca aceasta sa fie expusa socurilor. Astfel, nu numai ca deteriorarea din cauza impactului poate distruge aceasta parte esentiala a dispozitivului, dar si protectii dedicate ecranului sunt disponibile acum pe piata intr-o gama vasta.

Multi specialisti au dezvoltat de fapt solutii pentru a asigura protectia ecranului. Disponibila in multe puncte de vanzare, protectia ecranului cu sticla securizata absoarbe impactul. Conceputa pentru a proteja ecranul permitand in acelasi timp utilizarea optima prin atingere, trebuie totusi aplicate cu atentie aceste protectii. Retineti ca la unele semne, instalarea poate fi efectuata de profesionisti.

Datorita soliditatii lor, aceste protectii fac posibila impiedicarea scoaterii din uz a ecranului tactil. Mai mult, in timp ce ecranele curbate  sunt mai vulnerabile dar tot mai populare, protectia evolueaza, de asemenea. Aceste noi tipuri de ecrane beneficiaza de o gama de protectie special dedicata acestora. In acest fel, capacul de sticla securizat urmeaza conturul smartphone-ului astfel incat sa nu fie expusa nici o zona a ecranului.

In functie de marca si produsele vandute, preturile pot varia cu usurinta. Prin urmare, este recomandabil sa intrebati pe forumuri ca sa aflati mai multe despre fiabilitatea produsului. La fel ca si pentru carcase, compatibilitatea este esentiala. Protectia prea slaba a sticlei va fi la fel de ineficienta ca un model prea mare. Retineti ca fara a alege sticla tempered sunt comercializati protectori de ecran mai accesibili. Acestia permit pur si simplu sa pastrezi telefoanele inteligente fara praf.

Telefoanele inteligente ultra-rezistente, o categorie de telefoane mobile in sine

Asa cum am mentionat mai devreme prin diferite exemple, alternativele disponibile pentru consumatori in ceea ce priveste protectia sunt numeroase. Cu toate acestea, in ciuda acestor solutii special adaptate, unele persoane nu reusesc sa isi pastreze smartphone-urile in buna stare. Pentru aceasta categorie de consumatori, pare intelept sa optati pentru anumite smartphone-uri. Pentru cei mai neatenti, aventurosi sau ghinionisti, unii producatori au dezvoltat unele smartphone-uri extrem de robuste.

Cu acestea, devine inutil sa se teama de prezenta zgarieturilor pe ecrane. Caderile nu ii sperie si rezistenta este specialitatea lor. In acest caz, nu este necesar sa optati pentru dispozitive de protectie din sticla. Robuste si rezistente la soc, aceste dispozitive sunt autosuficiente.

Pentru a merge mai departe in aventuri, aceste produse pot fi folosite chiar si in conditii extreme. Cele mai scazute si cele mai ridicate temperaturi nu afecteaza functionarea acestora. In ceea ce priveste rezistenta la apa, unele modele sunt extrem de eficiente. In special, certificarile clasei de protectie permit sa stiti mai multe despre acest lucru. Daca totusi aveti un accident va recomandam sa apelati pentru cele mai bune servicii la reparatii telefoane Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like