Idei pentru o prima intalnire originala

0 Shares
0
0
0

Idei pentru o prima intalnire originalaTe-ai saturat de vizite la cinema si de cina la un restaurant unde nici macar nu stii cat este un pret ciorba de burta? Cum ar fi daca ai gandi altfel data viitoare? Expozitii, cursuri de dans, degustare de vinuri… Va oferim alternativele noastre pentru o prima intalnire originala si de succes!

O sesiune de cumparaturi

Desigur, preferati sa faceti cumparaturi singur (si neobservat). Dar nu vorbim neaparat despre a cumpara lenjerie noua, sosete sau blugi.

Pietele de vechituri, petrecerile stradale, magazinele de antichitati prafuite si magazinele de design neconformist, cumparaturile pot fi mult mai mult decat cautarea dupa urmatoarea tinuta.

Magazinele mici si ciudate sunt deosebit de tentante pentru a deschide tot felul de subiecte interesante. Mersul pe jos in liniste, fara constrangeri de timp este mai mult decat placuta cu un partener alaturi de tine.

O degustare de alcool

Bere, vin, prosecco sau cocktail – exista aproape mereu ceva alcoolic la inceputul fiecarei intalniri de seara, indiferent de varianta.

Alcoolul (cu moderatie, intotdeauna) asigura si o conversatie relaxata. Aveti grija insa sa nu terminati complet sticla de alcool: fiindca doriti sa va amintiti prima intalnire a doua zi.

Un picnic noaptea

Ai avut vreodata un picnic seara, la apus? Este timpul.

Avantajele: o patura plina de bunatati, o sticla de vin, o lumanare si o persoana fermecatoare alaturi de tine. Un apus de soare va face totul mai romantic si va puteti relaxa si apropia unul de altul mai usor.

Locul perfect? Un parc, sau poate unul dintre voi are acces la acoperisul unei case ori al unei gradini mari. Si mai bine: picnicul la plaja, la mare sau langa un lac.

Faceti pe turistii in propriul oras

Fie ca este vorba de un tur de port cu barca, un tur de noapte infricosator prin catacombe, un tur al celor mai bune graffiti-uri ale orasului sau un tur de vizitare a obiectivelor turistice stand confortabil intr-un autobuz, va veti bucura cu siguranta de moment. Tocmai pentru ca sunteti “acasa” si cu siguranta niciunul dintre voi nu s-a gandit sa participe la un astfel de tur in propriul oras pana acum.

Mergeti la o expozitie

Fie ca este vorba de fotografie, sculpturi sau picturi, arta este un subiect de discutie care faciliteaza invatarea multor lucruri despre persoana cu care discutati.

Un spectacol pentru prima data

Cand iti spunem teatru te gandesti la: plictiseala si tristete? Daca da, in cazul unei prime intalniri, este mai bine sa evitati acest registru dramatic. De ce sa nu pariezi pe un stand-up, pe un teatru de cafenea sau pe un one-man show? O modalitate foarte buna de a relaxa atmosfera si de a-ti testa compatibilitatea plina de umor…

O clasa de dans

Dansurile vechi, in special, pot face o seara minunata de divertisment. O salsa, un vals romantic sau un rock’n’roll salbatic? Cel mai bine este sa incercati impreuna si sa invatati un stil de dans pe care nu il cunoasteti inca.

Iesiti din tipare cu sfaturile noastre din acest articol, nu ezitati si incercati cat mai multe si diversificate idei. Cel mai important lucru este sa iesiti cu acea persoana speciala intr-un loc deosebit sau sa aveti o activitate impreuna facand ceva total neasteptat, deoarece in acest fel o sa fie mult mai memorabila iesirea.

0 Shares
You May Also Like