Leasing pentru persoane juridice

0 Shares
0
0
0

Leasing persoane juridiceIn prezent, exista o multime de firme in Romania care opteaza pentru leasing persoane juridice in momentul in care isi doresc sa se extinda sau sa se modernizeze, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest subiect.

Exista de exemplu firme de pompe funebre care intentioneaza sa isi extinda flota de masini pentru transporturile funerare, asa ca opteaza pentru leasingul auto destinat persoanelor juridice in acest sens.

Leasingul auto destinat persoanelor juridice se poate desfasura pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani, dupa care antreprenorii isi pot indrepta atentia spre alte autoturisme, evident ca tot achizitionate in leasing, sau pot chiar sa cumpere apoi autoturismele pe care le-au detinut in leasing, la un pret foarte atractiv.

Pentru aceste firme exista posibilitatea unul leasing auto rapid, pentru care se poate obtine pre-aprobare pe loc. De precizat este faptul ca se pot achizitiona nu doar autoturisme, ci si autoutilotare noi sau second hand.

Se pot achizitiona in leasing echipamente IT, utilaje agricole, utilaje industriale, plus o multime de alte utilaje si echipamente care pot sa fie folosite in fel si fel de scopuri. In cazul acestui tip de leasing, ratele vor fi adaptate in functie de specificul activitatii pe care clientul o desfasoara. Un alt aspect important este acela ca un asemenea tip de leasing se poate obtine fie in euro, fie in lei.

Exista deasemenea firme care presteaza tot felul de servicii si care au nevoie de utilaje si echipamente noi si performante pentru a-si putea desfasura activitatea. Dat fiind faptul ca pretul acestora poate fi unul foarte mare, antreprenorii aleg varianta achizitionarii in leasing a acestor echipamente si utilaje pentru a-si putea desfasura activitatea.

Deasemenea, exista firme care isi doresc sa isi schimbe sediul sau isi doresc sa isi diversifice serviciile si au nevoie de mai mult spatiu, asa ca se orienteaza spre un imobil nou. Ei bine, in aceste conditii firmele respective isi pot indrepta atentia spre leasingul imobiliar destinat persoanelor juridice, prin intermediul caruia pot obtine finantare de pana la 15 ani, pentru a putea achizitiona un imobil.

Persoanele juridice pot opta pentru leasingul imobiliar atunci cand isi doresc o cladire noua pentru birouri, atunci cand au de gand sa opteze pentru spatii cu destinatie productiva, centre comerciale sau spatii comerciale, iar exemplele pot continua.

Asadar, dupa cum se poate vedea, persoanele juridice pot achizitiona in leasing autoturisime sau autoutilitare, echipamente si utilaje sau chiar si cladiri.

Pentru obtinerea unei asemenea fnantari, persoanele juridice au nevoie de o copie a CUI-ului, de o copie dupa cartea de identitate a reprezentantului legal al firmei, de o copie a actului constitutiv al firmei.

Deasemenea, pentru a se obtine o asemenea finantare este nevoie de ultimul bilant anual sau semianual care este insotit de balanta si recipisa aferenta (copie). Este necesar deasemenea ca ultima balanta lunara depusa sa nu aiba o vechime mai mare de doua luni.

Persoanele juridice pot solicita finantare prin leasing fie in euro, fie in lei, in functie de preferinte.

Asadar, leasingul auto poate reprezenta dupa cum am mai spus, cea mai buna solutie pentru firmele care isi doresc sa se extinda sau sa se modernizeze.

0 Shares
You May Also Like