Fonduri europene pentru detinatorii de magazine online!

0 Shares
0
0
0

Dacă dețineți un magazin în mediul online sau urmează să aveți unul, atunci trebuie să știți că puteți beneficia de fonduri europene pentru administrarea acestuia.

Sumele nu sunt deloc de neglijat, ajungându-se chiar la 200.000 de euro. Haideți să descoperim împreună cum puteți obține fonduri europene pentru magazinele online.

Condiții pe care trebuie să le îndepliniți

În ceea ce privește condițiile, trebuie să dețineți o societate comercială sau o societate cooperativă, mai exact SRL, cooperative, sau alt fel de societate ce poate fi inclusă in categoria microîntreprinderilor.

De asemenea, este foarte important numărul angajaților, fiind admis un număr ce poate varia între 1 si 9 angajați dar și cifra de afaceri nete obținute anual, ce poate avea o valoare de maximum două milioane de euro.

Așadar, dacă îndepliniți condițiile menționate anterior și, în plus, activitatea dumneavoastră comercială se desfășoară de cel puțin un an fiscal atunci puteți beneficia de aceste fonduri, cuprinse între 25.000 euro și 200.000 euro.

Domenii de activitate permise

În cadrul acestui program sunt susține o multitudine de domenii de activitate, însă investiția cu ajutorul fondurilor europene va fi făcută pentru un singur domeniu.

De asemenea, după cum am menționat și în titlul articolului, comerțul electronic, mai exact, magazinele online, pot beneficia de astfel de susținere financiară, această ramură a comerțului fiind din ce în ce mai prezentă în viața de zi cu zi.

Cât timp sunt îndeplinite condițiile menționate anterior, nu există niciun impediment privind acordarea acestor sume de bani.

Mai multe informații despre P.O.R.

Programul Operațional Regional, denumit și P.O.R. reprezintă un proiect cofinanțat din fonduri europene, având ca scop principal susținerea afacerilor mici și mijlocii dar și impulsionarea viitorilor antreprenori.

Acest program se desfășoară pe perioada 2014-2020, fiind gestionat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management.

Așadar P.O.R. este un program avizat, legal deci nu există nicio urmă de ilegalitate privind sumele ce pot fi acordate. O dată cu acest program, au fost implementate și alte șase programe operaționale în România.

În concluzie, sperăm că acest program vă va ajuta şi vă va motiva în deschiderea unei noi afaceri, mai ales în mediul online. Comerţul electronic evoluează de la zi la zi, așadar șansele de nereuşită sunt foarte slabe.

În plus, aceste venituri pe care le puteţi obţine vă vor ridica mica afacere la un alt nivel, tranformându-vă într-un antreprenor de succes.

0 Shares
You May Also Like