Incepe afacerea ta online cu Web Design Piatra Neamt

0 Shares
0
0
0

Schimbarea contextului social pe fondul pandemiei a determinat tot mai mulți antreprenori să-și închidă afacerile tradiționale, pentru a respecta în acest mod legislația și reglementările Guvernului privind distanțarea socială.

Astfel, o mulțime de restaurante și terase și-au închis porțile, în vreme ce alte companii și-au redus programul de lucru sau au trimis oamenii să lucreze de acasă. Pandemia a reprezentat însă, pentru o bună parte dintre antreprenori, o bună ocazie de a se reinventa și de a-și continua afacerile. Alții, dimpotrivă, au preferat să-și închidă vechile business-uri și să o ia de la zero.

Cu toții au ajuns însă la un numitor comun: fără dezvoltarea pe partea online, nu prea poți să reziști în noul context. Din acest punct de vedere, am văzut o explozie a firmelor de catering, spre exemplu, care nu sunt altceva decât foste restaurante care acum au înțeles că nu pot rezista și fără partea de livrări.

De asemenea, vedem o mulțime de firme de curierat care nu mai fac față comenzilor, de asemenea, pe fondul exploziei de magazine online, care au trebuit, într-un fel sau altul, să continue activitatea fostelor magazine în fizic.

Cum poți începe o afacere online

Și tu poți fi unul dintre antreprenorii de succes ai României, printr-un pas foarte simplu: deschiderea unui magazin online. Unii se apucă de studiat pe internet, încercând să se descurce pe cont propriu, însă soluția cea mai simplă este să apelezi la o echipă de specialiști în domeniu.

Iar printre noii veniți în această branșă sunt cei de la doar1click.ro. O companie specializată in Web Design Piatra Neamt, dar care poate oferi și servicii asociate. Căci, așa cum la un magazin sau un restaurant ai nevoie de întreținere a spațiului și a echipamentelor, tot așa și la un site web ai nevoie de servicii de mentenanță.

De asemenea, www.doar1click.ro oferă servicii profesioniste de SEO, care te ajută să crești pe motoarele de căutare. În fond, oricine îi poate construi un site web, cu o grafică mai mult sau mai puțin reușită.

Dacă îl realizezi și îl lași să crească de la sine, vei vedea însă că nu se îngrămădesc clienții, nici în ceea ce privește comenzile, nici în ce privește atragerea de publicitate pe web. Practic, fără servicii SEO profesioniste, construirea unei pagini web și lansarea ei în eter e ca și cm ai arunca o picătură în marele ocean al Internetului.

Fă-te cunoscut pe Internet

Apelarea la echipa Doar1click.ro nu este însă obligatorie doar pentru deschiderea unui magazin online. Practic, oricine dorește să devină cunoscut în mediul virtual își poate deschide astăzi o pagină web. Deja, acest lucru l-au anticipat demult scriitorii sau jurnaliștii, cărora li s-au alăturat numeroase vedete media.

Este o bună metodă de a-ți crea propria identitate, de a te face cunoscut în primul rând ca persoană, dincolo de imaginea creată în spațiul public. Nu în ultimul rând, este o soluție benefică pentru ziare, al căror conținut tipărit are tot mai puțină căutare în zilele noastre. Un motiv numai bun să apelezi la echipa doar1click.ro.

0 Shares
You May Also Like