Piese vestimentare pentru ocazii speciale marca Ramona Badescu

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie isi doreste sa arate impecabil la fiecare eveniment special din viata ei. Indiferent de motivul sarbatorii, cand este vorba de o petrecere mare, este o regula nescrisa care spune ca tinuta trebuie sa fie una eleganta. Ce alt articol mai potrivit pentru astfel de ocazii este, daca nu o rochie lunga, care sa iti iti puna silueta in evidenta?

Nunta celei mai bune prietene poate fi un bun prilej de a purta o rochie lunga colorata, deoarece contrastul dintre mireasa si domnisoarele de onoare este astfel mai potrivit. Toate domnisoarele de onoare pot purta acelasi model, de culori diferite sau identice, in conformitate cu stilul evenimentului. Colectia Ramona Badescu pune la dispozitie o varietate de articole vestimentare, alaturi de rochii lungi de ocazie.

Domnisoarele de onoare – oglinda miresei

O nunta este importanta pentru cei doi protagonisti, deoarece isi leaga iubirea pentru toata viata, dar si datorita faptului ca au alaturi de ei persoanele dragi. Mireasa isi alege domnisoarele de onoare cu grija, astfel incat sa ramana cu amintirea cea mai frumoasa, langa prietenele ei de o viata.

Pozele realizate raman pentru totdeauna, iar rochiile identice pentru prietene sunt o varianta din ce in ce mai preferata de miri, datorita efectului de uniformitate.

Acestea se diferentiaza de ceilalti invitati si rolul lor este bine definit cu ajutorul tinutelor elegante de aceeasi culoare. In categoria de rochii lungi disponibile atat pe site cat si in store la Ramona Badescu, sunt disponibile variante diverse de tinute pentru ocazii speciale. Cusaturile impecabile si materialele fine ale articolelor realizate in fabricile proprii, redau o calitate incontestabila.

Rochia lunga – tinuta must-have pentru petreceri

Rochiile lungi sunt potrivite pentru diferite tipuri de silueta si alese corect, pot sa puna in evidenta anumite parti si in acelasi timp sa mascheze zonele de care nu esti multumita. Se pliaza pe orice tip de silueta si este o tinuta care accentueaza feminitatea. Orice pas facut pe ringul de dans intr-o tinuta Ramona Badescu, te poate face sa radiezi si sa emani incredere si eleganta, exact in cantitatile potrivite.

Gama de culori in care sunt disponibile se pliaza pe orice personalitate sau pot fi asortate cu nuantele evenimentului. Modelele variate iti permit sa te simti lejer, datorita materialului care iti imbratiseaza pielea, in timp ce vei arata impecabil.

Aceste rochii sunt exact esenta la ceea ce probabil ai cautat pana acum. La orice eveniment, poti opta pentru alta rochie din aceasta gama, deoarece apar modele noi regulat, create astfel incat tu sa te simti speciala atunci cand le porti.

0 Shares
You May Also Like