Cea mai profesionala macara de ridicat placi rigips

0 Shares
0
0
0

Cea mai profesionala macara de ridicat placi rigipsDispozitivele de ridicat gips-carton sunt forjate din otel de prima clasa, astfel incat nu trebuie sa iti chemi toti prietenii pentru a te ajuta sa iti termini tavanul subsolului. Poti lasa masina sa isi faca treaba singura.

Foile de gips-carton pot cantari pana la 68 kg, ceea ce face ca instalarea sa fie o munca pentru doi oameni. Cu o macara de ridicat placi rigips Gude, poti instala foi complete de gips-carton intr-o fractiune de secunda si o poti face fara ajutor. Ascensorul pentru gips-carton este usor de instalat, usor de utilizat si este construit din otel de calitate comerciala.

Este suficient de robust pentru a putea fi folosit la un loc de munca profesional si suficient de usor pentru o lucrare in propria casa. Standul cu picioare cauciucate previne orice miscare a ridicarii gips-cartonului in timp ce este incarcat si in pozitia de agatare pe un perete.

Bratele telescopice se extind si iti permit sa ridici chiar si placi monstruoase de gips-carton de 488mm. Placi de aceasta dimensiune pot cantari pana la 68 kg si ar necesita cateva persoane sa le instaleze fara o macara de ridicat placi rigips.

Asamblare rapida a dispozitivului de ridicare a placilor ca suport de montare pentru interior si gips-carton. Ridica sarcini cum ar fi gips-carton, PAL, lemn, panouri metalice, panouri de tavan de pana la 68 kg pentru montare in aer sau montare inclinata pe acoperis si montare pe perete.

Cele doua brate de incarcare pot fi extinse pana la 290 cm si au o latime de aproximativ 90 cm si sunt echipate cu doua unghiuri de montare fiecare. Acest ajutor practic de montare a tavanului poate fi utilizat de exemplu in tencuiala de gips-carton si indepartarea ca ajutor de mentinere.

Desigur, o macara de ridicat placi rigips poate fi demontata complet si este livrata partial asamblata.

Avantajele dintr-o privire:

O macara de ridicat placi este ideala pentru lucrul in casa, instalarea precisa a panourilor de gips-carton si PAL, precum si pentru panourile din metal/MDF/lemn sau gips-carton pe pereti si tavane.

Aceasta macara de ridicat placi rigips Gude are o baza de trepied stabila de manipulare a placilor, are un troliu si o frana simpla si usoara cu 1 viteza. Dispozitivul de ridicare are un suport de placa rabatabil pentru tavanele si peretii inclinati.

O macara de ridicat placi rigips economiseste spatiu si se asambleaza rapid. Macaraua de ridicare a placilor nu necesita intretinere si este un instrument de montaj durabil.

Caracteristici: carlig de ridicare cu panou de ridicare pentru gips-carton, configurare si functionare pentru o persoana, previne tensionarea si ranirea lasand macaraua sa faca toata munca grea, poti pune si monta placi intr-o fractiune din timp, troliu rapid, cu o singura treapta si frana, asamblare si demontare fara scule, capacitate de ridicare de 68 kg cu o dimensiune a panoului de 488х122 cm si o raza de ridicare de120-335 cm, tripla deplasare: 125/235/296 cm si o greutate de 36 kg.

0 Shares
You May Also Like