Vanzari Electronice Telecoms – totul despre fibra optica

0 Shares
0
0
0

Un cablu de fibra optica este un cablu care contine mai multe fire optice. Acestea au o larga utilizare, de la conducerea luminii  pana, pana la telecomunicatii. Fara aceste cabluri si fire, aceste informatii nu ar fi ajuns acum la voi. Bineinteles, acestea sunt de diferite modele si marimi, in functie de necesitati.

Despre aparatele de masura fibra optica

Aparatele de masurare sunt potrivite pentru gasirea lipiturilor, intreruperilor sau  conexiunilor de proasta calitate de pe tronsoanele de fibra optica.Vanzari Electronice Telecoms pune la dispozitia clientilor aparate de masura fibra optica de inalta calitate.

Datorita usurintei si totodata a versatilitatii, pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro puteti gasi produse si aparate care va ajuta in a va facilita munca.

Aparate de masura fibra optica OTDR-URI

Acest aparat, in functie de configuratie poate permite testarea fibrelor singlemode, cat si a celor multimode in cazul versiunii QUAD. Este rezistent la uzura, compatibil cu microscopul digital DFS1 pentru inspectia conectorilor si are un procesor rapid. Prezinta mai multe moduri de testare precum full auto OTDR, expert OTDR, microscop, localizator vizual de defecte, cat si real-time OTDR.

OTDR fibra optica flexscan FS200

Este un OTDR fibra optica cu dimensiuni de buzunar, iar cu ajutorul functiilor SmartAuto si LinkMap, puteti scana foarte rapid reteaua in a gasi eventualele defectiuni si puteti efectua masuratori. Este foarte usor de folosit.

Aparat sudura fibra optica Fujikura 70s+

Acest aparat se poate conecta la Bluetooth si este considerat cel mai rapid  splicer din lume si are resistenta la umiditate, praf si soc.

Aceste produse sunt doar cateva din gama variata de pe site-ul Vanzari Electronice Telecoms, care ofera clientilor calitate si versatilitate. Totodata, orice produs cumparat este sustinut de o garantie completa de la producator, care garanteaza achizitia, iar acest lucru ofera o incredere justificata.

Aceste aparate sunt de o mare utilitate, avand in vedere complexitatea lor.

Datorita experientei dobandite in timp,  cei de la Vanzari Electronice Telecoms vin in intampinarea clientilor cu doua noi servicii:

  • Service si calibrare aparate de masura si testare, precum verificarea pieselor si inlocuirea acestora, revizia si curatarea detaliata a acestora, calibrarea camerelor si ajustarea oglinzilor si testari finale din punct de vedere a functionalitatii.
  • Service aparate de sudura fibra optica si cleavere. Aparatele care fac parte din aceasta categorie, vor fi testate si calibrate atent, conform standardelor impuse. Dupa calibrarea acestora, vor fi insotite de un certificat de calibrare care are rolul de a atesta gradul de exactitate cu care aparatul masoara.
0 Shares
You May Also Like