Cum sa defaceti un incarcator de laptop?

0 Shares
0
0
0

Cum sa defaceti un incarcator de laptop?
Un alimentator laptop furnizeaza curentul pentru bateria de la laptop si pentru laptop. Cu incarcatoare stricate bateria nu se va incarca corect si laptopul nu va mai merge mult timp. Sunt si unele cazuri in care e posiil sa desfaceti incarcatorul dar si sa faceti unele reparatii mai simple.

Fiti atenti, nu se va lucra cu incarcatorul in priza. In cele ce urmeaza vom detalia cum ar trebui sa desfacem un incarcator in cadrul proceselor de diagnosticare si de evidentiere a tuturor problemelor. Pentru cateva scenarii posibile noi va spunem ceea ce se poate face si ce nu.

Desfacerea sa este usoara insa pot sa apara si unele complicatii pentru ca totul sa decurga usor si este bine sa va pregatiti si cateva lucruri.

Va prezentam pentru inceput lucrurile de care urmeaza sa aveti nevoie pentru a putea desface un incarcator de la laptop. Pentru a putea desface incarcatoarele de laptop veti avea nevoie de un cutit, o surubelnita cu varful plat, un patent si banda izolatoare.

Deschideti incarcatoarele cu ajutorul unei surubelnite care are varful plat. Sunt unele incarcatoare care pot sa fie lipite si atunci veti avea nevoie de cutite pentru a le desface. Sunt si producatori  care au facut ca aceste incarcatoare sa nu se poata desface.

Scoateti cablurile care sunt incolacite inauntrul incarcatorului si folositi patentul pentru a putea taia si scoate cablurile de plastic fara sa taiati firele de metal din interiorul cablurilor. Verificati cablul pentru toate urmele de deteriorare.

Folositi patentele pentru a putea elimina firele de metal deteriorate. Ulterior luati capetele si rasuciti capetele alaturi pentru a putea sa reconectati firele si apoi acoperiti toate firele cu benzi izolatoare pentru a putea sa le protejati.

Conectati incarcatoarele la prize si verificati daca functioneaza in mod corect. Adunati cablurile si puneti-le in incarcatoare si inchideti si incarcatoarele. Daca el este lipit atunci cand il desfaceti utilizati lipici pentru a le lipi la loc.

Daca incarcatoarele nu functioneaza in mod corect mai departe, dupa ce ati verificat toate problemele care pot sa apara, cele care sunt enumerate mai sus, cele mai bune optiuni sunt sa cumparati incarcatoare de laptopuri noi. Vizitele la tehnicieni in service pot fi destul de mari si pot sa ajunga la acelasi pret.

De asemenea, recomandarea noastra ar fi sa aveti grija cum faceti toate operatiunile pentru a evita sa va curentati dar si pentru a evita sa faceti mai mult rau in ceea ce priveste starea tehnica a laptopului. Un scurt circuit poate distruge complet laptopul, sau doar bateria. Noi va recomandam ca atunci cand incarcatoarele se strica sa inlocuiti incarcatorul cu unul nou. De asemenea, recomandarea noastra este sa nu apelati la incaracatoare universale pentru ca acestea, desi par o solutie mai ieftina si mai rapida, sunt mult mai sensibile si mult mai usor de distrus. Pentru a folosi corect un incarcator universal trebuie sa aveti grija sa stabiliti corect voltajele. Daca alegeti voltajele gresite veti distruge bateriile de la laptop si veti ajunge la cheltuieli mult mai mari decat in mod normal.

0 Shares
You May Also Like