Laptop zgomotos? Iata ce poti face

0 Shares
0
0
0

Tehnologia a progresat mult in ultimii 15 ani, ajutand nenumarate persoane in fiecare zi la job, scoala, dar si la treburile zilnice. Laptopurile, PC-urile, telefoanele si masinile smart au inceput sa fie din ce in ce mai populare, tehnologizarea si digitalizarea societatii dezvoltandu-se de la an la an.

Marii producatori de laptopuri incearca in fiecare an sa se autodepaseasca, prezentand modele care mai de care mai performante pentru a va ajuta la job sau scoala. Si in timpul liber puteti beneficia de relaxare alaturi de device-ul dumneavoastra, putand viziona filmele preferate, dar sa va bucurati si de ultimele titluri de jocuri aparute.

Cu toate acestea sunt momente in care laptopul se poate defecta din diverse motive, interne sau externe, devenind o povara financiara pe moment, mai ales daca va ganditi sa il inlocuiti in totalitate.

Multe persoane au inceput sa opteze pentru repararea device-ului in detrimentul achizitionarii unuia nou, fiind o solutie mai rapida si mai economica, avand in vedere situatia financiara globala.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii laptop din Bucuresti care poate satisface orice cerinta a clientilor, indiferent de problema. Pe site-ul lor veti gasi pret avantajos display laptop Acer, cat si alte componente pentru a se potrivi cat mai bine cu sistemul detinut.

De ce scoate zgomot laptopul?

Odata cu trecerea timpului si a utilizarii intensive a laptopului, acumularile de praf din interior pot dauna anumitor piese, iar daca nu este curatat la timp acesta poate fi compromis. Specialistii recomanda tuturor utilizatorilor de laptop, PC si All in one sa beneficieze de o curatare temeinica de cel putin 2 ori pe an pentru a nu intampina astfel de probleme.

De cele mai multe ori ventilatorul de la placa video si de la procesor sunt cele care atrag praful din mediu, treptat depunandu-se un strat considerabil, ducand la imposibilitatea de a mai raci corespunzator aceste piese esentiale.

Nu este recomandat, mai ales in cazul sistemelor inchise precum laptop si All in one sa actionati fara anumite cunostinte, deoarece piesele sunt sensibile si puteti accidental sa influentati negativ alte componente importante.

Dupa curatare, pasta termoconductoare va poate ajuta la o racire mult mai buna, mai ales in sezonul cald si atunci cand folositi programe intensive din punct de vedere al resurselor.

Diagnostic rapid si gratuit pentru remedierea zgomotelor

OnLaptop a lansat de curand serviciul Premium Service, de care se bucura deja foarte multe persoane datorita faptului ca ofera multe beneficii pentru a -si relua activitatea alaturi de device-ul lor. Optand pentru acest nou pachet veti avea posibilitatea de a beneficia de gratuitati, dar si de un montaj realizat in mod profesionist.

OnLaptop va poate oferi o diagnosticare gratuita pentru a va detalia problemele pe care laptopul dumneavoastra le intampina. Cu ajutorul serviciului Premium Service veti avea prioritate, cat si transport gratuit pentru ridicare si returnare, nemaifiind necesara deplasarea si pierderea timpului in trafic.

Tot mai multe persoane au inceput sa inteleaga avantajul de a repara propriul device, fiind o optiune mult mai economica, iar alaturi de OnLaptop si timpul de reparatii va fi mult mai scurt.

0 Shares
You May Also Like