De ce sa inveti un limbaj de programare precum Java?

0 Shares
0
0
0

Fie ca iti doresti sa incepi o cariera in IT din pasiune sau pur iti doresti sa te reorientezi profesional, cursurile de programare sunt absolut necesare si constituie o metoda sigura si facila de a urca pe treptele succesului, indiferent de ramura preferata a acestei arii vaste.

Probabil te gandesti ca marile companii ce vizeaza domeniul IT se asteapta de la noii angajati sa aiba o experienta vasta, insa in realitate angajatorii prefera persoanele debutante care au urmate cursuri de specialitate intocmai pentru faptul ca se pot adapta si invata cu usurinta exact ceea ce urmareste firma, informatiile fiind oricum in continua schimbare.

La FastTrackIT, cursurile sunt diverse si se adreseaza atat incepatorilor, cat si profesionistilor care isi doresc o specializare suplimentara. Programa este parcursa alaturi de traineri specializati, care prezinta informatiile in mod intuitiv.

La cursurile de la compania specificata vei avea parte de o pregatire teoretica, dar si practica ce implica probleme si exercitii care iti vor fi folositoare in viitoarea cariera de programator.

De sa inveti Java?

Indiferent de cursurile de programare spre care iti doresti sa te orientezi, Java este la ora actuala unul dintre limbajele de top in ceea ce priveste dorinta angajatorilor din domeniul IT. In plus, cursurile acreditate de la FastTrackIt iti vor construi deja o mare parte din CV.

Java si Java Script sunt doua limbaje de programare diferite ca si script. In prezent Java este la mare cautare datorita compatibilitatii cu sistemul de operare Android pe care se bazeaza majoritatea smartphone-urilor din prezent. In plus este potrivit si pentru IOS-ul reprezentativ Apple-urilor.

Este intr-adevar vorba despre aplicatii daca la asta ti-a sarit gandul, dar trebuie sa stii ca si majoritatea site-urilor mizeaza pe o buna randare si pe telefon. Cele care nu permit vizibilitatea decat in varianta desktop sunt de domeniul trecutului.

Alte motive pentru care sa inveti Java

In primul rand, trebuie sa stii ca este un limbaj friendly si usor de invatat. Functiile sunt intuitive si usor de tinut minte. Este de asemenea ideal pentru incepatori sau pentru cei care nu au mai cochetat cu vreo alta forma de script.

In aceeasi ordine de idei, Java implica un timp scurt de invatare. Este important totusi sa stabilesti cat de orientat esti spre aplicabilitatile Java. Totusi este bine sa ai cunostine cel putin de baza in Java pentru ca la un moment dat oricum trebuie sa introduci si astfel de functii.

HTML se asociaza adesea cu PHP-ul, Java, SQL. Fara Java, variablele si functiile au doar simplul rol de a afisa un anumit segment. Animatiile si atractivitatea site-ului se realizeaza cu Java.

Mobilitatea este un alt motiv pentru care sa alegi un curs Java Timisoara. Practic reies o serie de avantaje si din motto-ul Java „Write once, run anywhere.” Prin urmare, acesta este portabil si nu are nevoie de un alt limbaj de programare suplimentar.

Este demn de mentionat faptul ca indiferent de ce cursuri web developer iti doresti sa urmezi, orice proces de invatare cere dedicare si o aplicare practica a cunostintelor. La FastTrackIT vei gasi un loc in care teoria se imbina cu practica si nu numai atat. Ofertele, costurile si alte detalii care te vor ajuta sa iei o decizie  sunt afisate pe fasttrackit.org.

0 Shares
You May Also Like