Patul pentru copil – o pata de culoare in camera

0 Shares
0
0
0

Atunci cand fac trecerea de la patutul de bebelus la patul de junior, copiii sunt adesea debusolati si speriati. Este o etapa de acomodare ce trece mai usor daca patul este atractiv. Tocmai de aceea modelele variate, cu printuri specifice au inceput sa fie un trend. Patul de copil poate fi o adevarata provocare, doar privind la gama diversa de la DivaHome.

Detalii si finisaje potrivite pentru copii

Patul de copil, asa zisele junior style, se  disting de paturile de o persoana spre exemplu sau de orice alt tip prin faptul ca sunt proiectate pentru copii. Au forme, culori, dar mai ales finisaje care nu pun in pericol pe ocupant.

Au canturile acoperite si rotunjite, au protectie pe laterale, nu sunt foarte inalte de la sol cu tot cu saltea, astfel incat copilul sa nu cada din pat, risc minim, dar si pentru ca acesta sa poata sa urce si sa se dea jos, fara ajutor, castigand independenta – si incredere de sine pe deasupra.

Astfel de exemple sunt tipuri de paturi regasite si in cadrul magazinului online DivaHome. Impresioneaza mai ales la capitolul design, unde culorile sunt ca o magie ce ii atrage pe cei mici.

Copiii sunt automat interesati de un desen ce reprezinta una din pasiunile lor, jocul si joaca. De la patul in forma de masina la cel de printesa, barca, caleasa, se pare ca producatorii s-au intrecut pe sine cu astfel de idei.

Mergand pe principiul ca un pat nu trebuie sa fie banal, astfel de paturi sunt o pata de culoare si un design ce poate continua tematica designului interior in camera copilului. Aici predomina oricum culorile vesele, desenele.

Din punct de vedere practic, parintii vor aprecia finisajele, luciul materialului care nu provoaca zgarieturi sau faptul ca paturile pot fi achizitionate la set cu saltea inclusa.

In unele cazuri vorbim despre lungimea reglabila, ceea ce inseamna ca investitia intr-un astfel de pat se face o data pentru vreme indelungata. Forma in sine a patului are laterale care previn accidentele din timpul somnului.

Variante de pat supraetajat

Suntem obisnuiti sa asociem ideea de pat supraetajat cu fratii, caminele in care sunt mai multi copii care impart o camera. Ei bine, producatorii de paturi pentru copii aplica regula ingeniozitatii inca o data.

La DivaHome se gasesc paturi supraetajate pentru un singur copil – patul este la inaltime, in timp ce jos un spatiu de joaca este bine definit. Ba chiar ca optiune extra exista si baldachin.

Cu tobogan inclus, un pat de acest gen are cadru din lemn. Este varianta mai complexa prin care parintii pot amenaja camera celui mic, cu putin efort. O scara este inclusa, iar la capitolul cromatic se poate alege albul sau clasicul cires.

Desigur, nu lipsesc din oferta nici paturile supraetajate clasice, ideale pentru gemeni si nu  numai, frati si surori. DivaHome dispune de multe alte idei practice si solutii de amenajare interesante, de la masute de cafea pentru living la cuiere spre exemplu. Descopera catalogul de produse in cadrul paginii online.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like