De ce aveti nevoie de o masina de inchiriat cand vizitati Satu Mare?

0 Shares
0
0
0

Situat la doar 20 de minute de granita cu Ungaria, Satu Mare este poarta de intrare in Maramuresul rural pentru calatorii care provin din Europa Centrala si de Vest.

Orasul vechi, care se intinde la nord de raul Somes, contine cateva dintre atractiile majore din oras. Bulevardul Traian duce chiar in Piata Libertatii centrale. In jurul pietei, veti gasi mai multe biserici, muzee si hoteluri.

Pe strada „1 Decembrie 1918” veti gasi marea Biserica Ortodoxa a Sfintilor Arhangheli Gabriel si Mihail . Alte cladiri de pe aceeasi strada prezinta o parte din vechea stralucire a Satu Mare. In centru, orientat spre partea de est a Pietei Libertatii, veti observa cupolele mari ale Catedralei Romano-Catolice. La nord de centru exista mica si frumoasa Piata Pacii (Piata Pacii).

Cu siguranta atunci cand vizitati Satu Mare, va ganditi sa cautati cele mai bune masini inchiriat Satu Mare, pentru a vizita si celelalte obiective turistice din regiune. Puteti sa va indreptati atentia de exemplu spre firmele de inchirieri auto ieftine, care va ofera posibilitatea de a conduce masini economice in timpul sederii in aceasta regiune.

Puteti de-asemenea alege sa va indreptati atentia spre firmele de inchirieri auto care va pot inchiria bolizi de lux. Aceste firme inchiriaza cele mai noi modele de la Mercedes, Audi, BMW, Porsche, si nu numai.

In functie de banii de care dispuneti, dar si in functie de preferinte, puteti alege o masina de inchiriat, pe care sa o folositi pentru a va deplasa in Satu Mare si in imprejurimi.

La doar 48 de kilometri de Satu Mare, se afla cimitirul vesel de la Sapanta. Cruci colorate, de cinci metri, de stejar sculptate, care prezinta portrete sau scene sculptate din viata decedatului, sunt inscriptionate cu epitafii duhovnicesti care surprind elemente esentiale – atat binele, cat si imperfectiunile – satenilor care se odihnesc aici.

Cuvintele si imaginile au fost alese de sculptor cand a vazut ca se potrivesc la acest cimitir unic situat la doar 15 minute in afara orasului Sighetu Marmatiei.

Crucile prezinta, de asemenea, modele geometrice in culori simbolice: galben pentru fertilitate (subiectul a avut multi copii), rosu pentru pasiune, verde pentru viata, negru pentru moartea timpurie. Stramosii localnicilor considerau moartea ca un inceput, nu un sfarsit. Prin urmare, fundalul este intotdeauna albastru, culoarea sperantei si a libertatii.

Tara Oasului se afla de-asemenea la o distanta de 36 km nord est de Satu Mare. Cu o masina inchiriata, puteti ajunge foarte rapid si in aceasta regiune, puteti explora locurile, dupa care va puteti intoarce inapoi in Satu Mare.

Statiunea Tasnad este cu siguranta cea mai cunoscuta statiune cu apa termala din judetul Satu Mare, aceasta statiune fiind vizitata in fiecare an de turisti atat din tara, cat si de catre turistii de peste hotare. Aceasta cuprinde trei bazine cu apa termala si unul cu apa rece. Aici exista mai multe spatii de cazare si de agrement.

Ei bine, atunci cand va aflati in Satu Mare, cu siguranta puteti inchiria o masina pentru una sau mai multe zile, pentru a avea posibilitatea de a ajunge si in aceasta statiune. Puteti inchiria o masina economica, sau daca doriti o masina in care confortul conteaza cel mai mult, puteti inchiria o masina de lux.

Asadar, exista multe locuri frumoase in Satu Mare si in imprejurimi, asa ca atunci cand ajungeti in oras, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa inchiriati o masina, pentru ca apoi sa puteti vizita cele mai frumoase locuri.

0 Shares
You May Also Like