Auto
Posted By Ovi Olaru

Cea mai buna scoala de soferi din Gorj


revizieshop.ro

cea mai buna scoala de soferi din Gorj

In vara asta, pe 26 iunie implinesc 18 ani. M-am gandit serios sa dau la scoala de soferi pentru a lua permisul de conducere. Din cate stiu eu, as putea sa ma inscriu cu trei luni inainte de a deveni major. Fain!

Ideea e ca inca nu m-am gandit la ce scoala de soferi din Gorj sa ma inscriu, deoarece vreau un instructor bun. Nu vreau sa pierd timpul si banii dand de o gramada de ori pentru permis. Nu vreau ca dupa aceea sa rada prietenii de mine ca nu-s in stare sa iau un permis auto.

Din vorba-n vorba, s-a adus discutia de instructorul Mladin Robert de la Copilot Auto, despre care am auzit numai lucruri bune. Isi respecta foarte mult elevii, incercand prin toate mijloacele posibile sa-i faca sa inteleaga cat mai repede si cat mai bine soferia, fiind si profesor de legislatie. Mi-au zis ca din toate scolile de soferi din Gorj, la scoala in care Mladin e instructor au gasit cea mai mica taxa.

Mai mult decat atat, puteti sa o achitati si in rate. Pe mine m-au convins. Cat de curand o sa-l sun pe instructorul asta pentru a cere mai multe informatii.

Va dau si voua numerele lui de telefon. Sunt sigur ca vreti sa dati de permis si sa-l luati fara probleme. Asadar, numerele sunt : 0762102283 si 0764017021. Aaa, sa nu uit… Puteti sa-l contactati si pe messenger la scoala_sofery , iar pe Facebook il gasiti aici. Dupa ce o sa iau permisul o sa fac o intrecere auto cu prietenii. Promit ca o sa pun filmarea pe blog.

Am reusit sa vorbesc cu Dl instructor si mi-a spus ca vom face ore de soferie, dar pe timpul cursurilor va trebui sa invat legislatia si sa incerc sa rezolv niste chestionare auto online pentru a avea sanse mai mari la examen.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.