Auto
Posted By Ovi Olaru

Cea mai buna scoala de soferi din Gorj


cea mai buna scoala de soferi din Gorj

In vara asta, pe 26 iunie implinesc 18 ani. M-am gandit serios sa dau la scoala de soferi pentru a lua permisul de conducere. Din cate stiu eu, as putea sa ma inscriu cu trei luni inainte de a deveni major. Fain!

Ideea e ca inca nu m-am gandit la ce scoala de soferi din Gorj sa ma inscriu, deoarece vreau un instructor bun. Nu vreau sa pierd timpul si banii dand de o gramada de ori pentru permis. Nu vreau ca dupa aceea sa rada prietenii de mine ca nu-s in stare sa iau un permis auto.

Din vorba-n vorba, s-a adus discutia de instructorul Mladin Robert de la Copilot Auto, despre care am auzit numai lucruri bune. Isi respecta foarte mult elevii, incercand prin toate mijloacele posibile sa-i faca sa inteleaga cat mai repede si cat mai bine soferia, fiind si profesor de legislatie. Mi-au zis ca din toate scolile de soferi din Gorj, la scoala in care Mladin e instructor au gasit cea mai mica taxa.

Mai mult decat atat, puteti sa o achitati si in rate. Pe mine m-au convins. Cat de curand o sa-l sun pe instructorul asta pentru a cere mai multe informatii.

Va dau si voua numerele lui de telefon. Sunt sigur ca vreti sa dati de permis si sa-l luati fara probleme. Asadar, numerele sunt : 0762102283 si 0764017021. Aaa, sa nu uit… Puteti sa-l contactati si pe messenger la scoala_sofery , iar pe Facebook il gasiti aici. Dupa ce o sa iau permisul o sa fac o intrecere auto cu prietenii. Promit ca o sa pun filmarea pe blog.

Am reusit sa vorbesc cu Dl instructor si mi-a spus ca vom face ore de soferie, dar pe timpul cursurilor va trebui sa invat legislatia si sa incerc sa rezolv niste chestionare auto online pentru a avea sanse mai mari la examen.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.