Web Design, Gazduire Web, Optimizare SEO

0 Shares
0
0
0

firma web designTotul a pornit in urma cu vreo doi ani. Profesorul de informatica ne-a prezentat cateva metode de a face rost de bani online. A laudat putin Google Adsense, ne-a aratat cum se pot scoate bani, a vorbit putin despre bloguri. Fiind pasionat de domeniul it, am inceput sa ma informez online ca sa vad ce e de facut. Avand in vedere ca-mi place sa scriu, m-am hotarat sa-mi deschid un blog. Am cumparat un pachet de gazduire web, dupa care am urmarit cateva tutoriale pentru a reusi sa-mi creez singur blogul. Am invatat sa instalez WordPress-ul, am bagat si o tema, dupa care am inceput sa trec la treaba.

Acum, dupa mai mult de doi ani, mi-am dat seama ca ma pasioneaza domeniul online. De mai mult de un an traiesc din blogging, insa nu vreau sa ma opresc aici. Doresc sa pun la punct un ziar online si sa-mi deschid o firma prin care sa ajut persoanele fizice sau juridice sa aiba o prezenta online destul de bine pusa la punct, sa castige clienti.

Impreuna cu doi specialisti ce se pricep destul de bine la web design, administrare servere si SEO, cat de curand vreau sa trec la fapte, sa-mi pun planurile in actiune, sa-mi deschid o firma de web design.

Concurenta e destul de mare, insa incercarea moarte nu are. O sa incep prin sponsorizari. In schimbul unui link, banner sau advertorial o sa ofer un pachet de web hosting ssd cu un uptime de 99,99 %. Sper ca aceasta metoda sa prinda, sa-mi castig cativa clienti care sa fie multumiti si sa recomande serviciile. Sunt sigur ca prin aceasta metoda o sa mai economisesc din banii necesari pentru promovarea firmei ce urmeaza sa o deschid. Acum inca lucrez la site. Sper ca in maxim 2 luni o sa reusesc sa lansez pe piata serviciile dorite. Sunt deschis la orice colaborare, puteti sa ma contactati oricand.

0 Shares
You May Also Like