Politia te urmareste pe internet!

0 Shares
0
0
0

Nu-I nicio minciuna, nu vreau sa va sperii, insa trebuie sa va atentionez. Vizati sunt utilizatorii de torrente.  E posibil sa descarcati fisierul torrent chiar din calculatorul unui politist sau producator deoarece acest tip de conexiune se face intre doua calculatoare. Daca o sa aveti acest ,,noroc” , o sa va alegeti cu un dosar de cercetare ce poate sa va duca la racoare. Nu va temeti, va identifica imediat, dupa ip-ul calculatorului dumneavoastra. Va spun cat se poate de prieteneste, incercati sa renuntati la torrent cat mai aveti timp, daca va place-n libertate.

0 Shares
9 comments
 1. Au renunt la cautarea infractorilor de pe strazi, din cate vad. Este mai comod sa gaseasca din racoarea biroului doi, trei copilasi care descarca ceva de pe net.

 2. Pai politistul nu comite infractiune pentru ca partajeaza fisiere?! În mod cert nu are drepturi de autor pentru fisierele respective.

 3. Nu e vorba de descarcat e vorba de uploadat ! nu mai dezinforma lumea .. deci nu stati la seed :)) !

  1. Toate clientele de torrenti fac upload si atunci cand descarca.

 4. Si cine nu te lasa sa folosesti o conexiune VPN free sau platita? Mai stergi si tu frumos toate cookies zilnic si te dai pe unde vrei pe net. Daca esti fraier sa-ti faci cont de feisbuc cu adresa ta privata de email, poate chiar de la yahoo sau google mail, asta ultima conectata cu contul de youtube, atunci te chinui degeaba. Socializarea ta e bucuria alora de te urmaresc pe tine, micutule. Probabil n-o sa aprobi comentariul asta, de frica 🙂 Uite de-aia suntem noi varza ca popor, pentru ca individual suntem niste lasi, ceea ce ii bucura pe conducatori. Nu ne ajutam intre noi decat daca avem impresia ca nu suferim din asta.

 5. ” Uite de-aia suntem noi varza ca popor, pentru ca individual suntem niste lasi, ceea ce ii bucura pe conducatori. Nu ne ajutam intre noi decat daca avem impresia ca nu suferim din asta. ”
  Infractiune ar trebui , asa cum a fost pina la un moment dat , sa fie comercializarea produselor informatice protejate de legislatia dreptului de autor.Dar totdeauna si peste tot exista ” autoritati publice” organisme si organe de stat ” mai catolice decit Papa!
  Dar sa vedem si partea plina a paharului !
  Nu vi se pare ca saltul de la ” Garcea ” la ” hackerul legalist ” e ca drumul de la Pamint la Luna ?

Comments are closed.

You May Also Like