Google Page Rank update 2013

0 Shares
0
0
0

Se pare ca a avut loc prima actualizare Google Page Rank pe 2013. Pe mine nu m-a afectat, insa nici nu m-a facut bucuros. Blogul personal s-a oprit la PR3. Celalalt blog, peblog.info a scazut de la 3 la 2. Mai am cateva domenii inregistrate recent ce au primit Page Rank 1. Recunosc ca mi-am dorit foarte mult ca oviolaru.ro sa urce la Google Page Rank 4.  Daca nu s-a putut, nu s-a putut. E bine ca nu am pierdut din Page Rank. Poate ca data viitoare o sa primesc o surpriza placuta din partea Google. Sunt curios sa aflu daca paginile voastre au scazut sau au crescut in Google. Sunteti multumiti de noul update Googe Page Rank ?

0 Shares
8 comments
  1. Dupa 4 luni de activitate, blogul meu a crescut de la Page Rank 0, la 4.
    Ma asteptam la PR 2, speram 3.

  2. Am ramas la cifra 2. Desigur in visele mele aparea cifra 3. Musai trebuie o interventie chirurgicala! :)) La SEO avem febra! Toate cele bune.

  3. Eu dupa schimbarea numelui blogului ce a avut loc in decembrie, am ajuns de la PR0 la PR3, pe acelasi loc care-l ocupam si inainte de a schimba numele domeniului, deci e bine. Si da, SEO e 100% important.

  4. Salut, am citit pe cateva site-uri ca ar fi un pagerank update in ultima saptamana din iunie si prima din iulie, s-a schimbat ceva pe la voi?

Comments are closed.

You May Also Like