Luati in calcul utilizarea produselor bio pentru o stare de sanatate optima

0 Shares
0
0
0

Luati in calcul utilizarea produselor bio pentru o stare de sanatate optimaProdusele organice sunt din ce in ce mai populare, nu numai pentru ca sunt mai bune pentru dumneavoastra, ci si pentru ca oamenii devin din ce in ce mai constienti de substantele chimice pe care le utilizam pe si in corpul nostru. Am fost conditionati sa credem ca ingredientele artificiale sau sintetice sunt mai bune decat cele naturale, dar acest lucru nu este adevarat.

Exista stiinta in spatele motivelor pentru care produsele organice sunt mai sanatoase si de ce ar trebui sa treceti la lucruri precum rosiile si bananele care sunt cultivate organic. Iata cateva date despre motivele pentru care ar trebui sa treceti la produse organice cat mai curand decat mai tarziu…

Ce alimente ar trebui sa evitati?

In timp ce anumite fructe si legume ar trebui sa fie cumparate ca fiind organice ori de cate ori este posibil, exista anumite produse care ar trebui sa fie intotdeauna cumparate ne-organice. Printre acestea se numara produsele care nu necesita utilizarea pesticidelor, cum ar fi ceapa sau cartofii, si produsele care nu au adesea reziduuri de pesticide, cum ar fi avocado sau bananele.

Unele produse sunt atat de puternic imbibate cu pesticide incat nici o cantitate de spalare sau decojire nu poate elimina pesticidele din produse. Printre acestea se numara varza, broccoli si conopida, lamaile si salata verde. In timp ce ar trebui sa cumparati intotdeauna broccoli si salata ca fiind ne-organice, ar trebui sa evitati sa cumparati lamai, varza si conopida ca fiind organice.

Cum sa gasiti produse cu adevarat ecologice

Cu atat de multe produse care pretind ca sunt organice, poate fi dificil sa faci distinctia intre produsele cu adevarat organice si cele care sunt doar “fabricate cu ingrediente organice”. Pentru a gasi produsele cu adevarat organice, trebuie sa cautati sigiliul Organic. Acest sigiliu indica faptul ca un produs este certificat organic, ceea ce inseamna ca trebuie sa respecte liniile directoare pentru productia organica.

Pentru a gasi produse cu adevarat organice, puteti cauta, de asemenea, eticheta “fara spray impotriva insectelor” pe produse. Aceasta inseamna ca un produs nu contine pesticide sintetice si ca a fost certificat organic de catre o organizatie terta.

Sfaturi pentru a cumpara produse ecologice

Daca sunteti nou in lumea produselor organice, s-ar putea sa va faceti griji ca este prea scump sa cumparati toate produsele organice. Cu toate acestea, puteti face tranzitia catre o dieta complet organica mai usoara pentru portofelul dumneavoastra, urmand aceste sfaturi:

Cumparati in sezon – Puteti gasi produse organice mai accesibile daca cumparati in sezon. Acest lucru va asigura ca produsele pe care le consumati sunt proaspete si coapte la varf.

Gasiti o piata de fermieri in apropierea dumneavoastra – Pietele de fermieri sunt un loc minunat pentru a gasi produse organice la preturi accesibile. De asemenea, puteti discuta cu fermierii de la piata despre pesticidele pe care le folosesc. Nu trebuie sa cumparati totul organic, dar ar trebui sa evitati sa cumparati produse care sunt puternic imbibate cu pesticide.

Cumparati vrac – Cumpararea vrac este o modalitate excelenta de a obtine mai mult pentru banii dumneavoastra. De asemenea, puteti amesteca si potrivi produsele pentru a profita la maximum de fiecare articol.

Astfel, tinand cont de aceste sfaturi, aveti ocazia de a va bucura de o viata mai sanatoasa. De asemenea, optand pentru Pronat produse Paper Pack veti descoperi o gama de produse excelenta pentru dvs.

0 Shares
You May Also Like