Ne mutam la casa, in 2016

0 Shares
0
0
0

Ne mutam la casa, in 2016Exista un moment in viata multor familii cand apare decizia ridicarii unei case. Acest spatiu special va deveni ulterior nu doar o locuinta, ci acasa.

Insa pana la a numi o casa un camin, este cale lunga: incepem cu alegerea unei locatii si a unui teren, cu stabilirea detaliilor legate de etajare si mansardare, de suprafete si alte preferinte.

Apoi alegem o firma specializata in constructii, cautand pe internet ori apeland la cunostiinte sau prieteni. Unul dintre prietenii mei mi-a recomandat firma Case Calduroase – companie ce realizeaza case pe structura de lemn – si mi-a dat si cateva motive pentru a-i alege (bineinteles, dovedite in urma ridicarii casei sale):
–    Seriozitate
Fiecare detaliu discutat anterior sau in timpul lucrarilor a fost respectat.
–    Curatenie
Santierul a ramas impecabil si mediul inconjurator nu a aratat ca o rampa de gunoi, la finalizarea casei.
–    Rapiditate
Casa a fost executata in fabrica si montata apoi pe teren in doar cateva zile. Finisajele au durat si ele undeva la doua-trei saptamani.
–    Materiale de calitate
S-au folosit doar materiale cu certificare europeana. Au spus-o nu doar etichetele de pe produse ci si certificarile de pe site.

Fara sa intru in detalii de ordin tehnic (prezentate intr-un mod foarte usor de inteles, pe site-ul lor), am fost atras de ofertele acestui final de an: patru case, de diferite dimensiuni, cu reduceri de peste 1500 de Euro! Promotiile se ofera pentru contractele semnate in 2015, cu executie in 2016. Clientii pot alege orice data pentru executia casei si se bucura de o reducere de 50% (suplimentara) la sistemul de incalzire cu convectoare radiante.

Ofertele detaliate sunt prezentate aici, cu imagini, schite, informatii tehnice si tot ce mai este nevoie pentru a-ti forma o idee clara asupra celor patru case.

O sa las imaginile sa vorbeasca de la sine (desigur, culoarea si finisajele exterioare se pot personaliza) si o sa prezint pe scurt doar una din oferte, cea care mi-a facut cu ochiul:

Casa Roxana

Cu o suprafata de 164 metri patrati, casa are bucatarie si camera de zi, doua dormitoare spatioase la parter, baie, camara si hol inchis. Mai mult decat atat, casa permite mansardarea dupa bunul plac – deoarece aici nu exista stalpi interiori. Eu unul ma gandesc sa mai adaug doua dormitoare, sus.

Casa e realizata pe structura de lemn import Germania, tratat impotriva focului, a insectelor, mucegaiului si ciupercilor. Urmeaza sa fie invelita cu tigla metalica de calitate.

Cat despre restul detaliilor tehnice, sunt prezentate detaliat pe site, la rubrica Case Calduroase – OFERTE SPECIALE.

casa   casa  casa

Ce parere ai? Preferi una dintre aceste patru case la promotie sau ai alege una dintre celelalte modele, prezentate pe pagina Casele Noastre?

0 Shares
You May Also Like