Optimizare seo pentru WordPress

0 Shares
0
0
0

Optimizare seo pentru WordPressTraim intr-o lume informationala, informatizata, in care internetul este un instrument pe care fiecare il foloseste in interesul sau. Poti sa il folosesti pentru socializare, relaxare, manipulare, mediatizare, informare, sau pur si simplu pentru ati face cunoscuta pasiunea.

Daca esti unul dintre cei care au ales mediul virtual pentru a te face cunoscut, insa nu doresti sa investesti foarte mult in acest domeniu, atunci poti alege varianta creerii unui blog pe platforma electronica WordPress. Si ca sa fim sinceri, mai nou este la moda sa ai blog, nu-i asa?

Indiferent ca ai sau nu ceva de zis. Pentru cei care nustiu ce este WordPress, in cazul in care exista astfel de persoane, WordPress este cea mai simpla platforma dedicata publicarii personale. Si ce este cel mai important aceasta platforma este gratuita! Dupa ce ai terminat de creat aceasta pagina personala sau blog, apare intrebarea, „cum fac sa am cat mai multi vizitatori?”

Orice intrebare legata de seo isi va gasi raspunsul pe cel mai tare forum de seo din Romania : Seoarmy.ro. Clic aici .

Si mai ales la costuri cat mai reduse, pentru ca asa cum ziceam,  nu doresti sa investesti foarte mult in acest domeniu. In acest scurt articol o sa incerc sa va prezint tot pe scurt cateva dintre cele mai utilizate plugin-uri pentru optimizare SEO a paginii pe care tocmai ai creat-o. Deci sa incepem cu prezentarea:

–          All in one SEO – cu ajutorul acestui plugin vei putea efectua mai multe operatiuni. Spre exemplu: vei putea sa setezi un titlu pentru pagina ta, titlu care este foarte important atunci cand iti doresti sa optimiziezi SEO respectiva pagina. Pentru o vizibilitate crescuta in motoarele de cautare, recomand introducerea in titlul paginii, 1-2 cuvinte care sa fie definitorii pentru ceea ce tu doresti sa promovezi prin intermediul acestei pagini.

Apoi o alta functie pe care o indeplineste plugin-ul all in one SEO se refera la posibilitatea stabilirii unei descrieri generale. Aceasta descriere se regaseste sub titlu si trebuie sa aiba maxim 160 de caractere. Tot cu ajutorul acestui plugin mai poti schimba structura titlurilor articolelor, paginilor, arhivelor, categoriilor, tagurilor.

–          Google Sitemap Generator –  cu ajutorul acestui plugin poti realiza o harta site. Probabil te intrebi ce inseamna aceasta harta site nu? Aceasta harta site presupune oferirea unei pagini html prin care vizitatorii acestui blog pot vizualiza per ansamblu toate titlurile pe care acest blog le contine. Un alt avantaj pe care vi-l ofera acest plugin se refera la cresterea vizibilitatii in SERP ( search engine result page). Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor acest plugin este pre-configurat, utilizatorilor neramanandu-le decat sa il instaleze pentru a se putea bucura de functiile acestui plugin.

–          Robots Meta – la acest plugin, optimizarea SEO are un rol foarte important deoarece acesta blocheaza indexarile in locatiile cu acelasi continut. Din acest motiv, va recomand tuturor celor care utilizeaza acest plugin sa blocati indexarile catre pagina autorului. Astfel nu veti avea nici un fel de probleme! O alta functie a acestui plugin de optimizare SEO se refera la posibilitatea adaugarii catre alte link-uri de pe pagina blogului a instrumentului :nofollow”. Prin aplicarea acestei functii Google va considera ca acel link nu este important, motiv pentru care nu se va mai face transferul de pozitie a paginii.

Asa cum ziceam mai sus, aceasta a fost doar o scurta prezentare a plugin-urilor de optimizare SEO pentru WordPress. Pentru mai multe detalii in acest sens, precum si despre consilierea in optimizarea SEO acceseaza www.danbradu.com. Unul din cele mai bune site-uri de profil! Pentru inceput incearca! Restul il facem noi!

0 Shares
You May Also Like