Pe pamant e loc pentru toti!

0 Shares
0
0
0

Ma enervez cand vad oameni prosti, comunisti si grasi. Ma enervez cand oamenii se cearta pentru orice nimic, cand vad nedreptati si cand dau de politisti ce se fac ca nu vad ce se intampla, atunci cand ar trebui sa intervina. Dintre toti, cel mai mult ma enerveaza comunistii. N-am cum sa ma inteleg cu ei. E foarte simplu. Ori faci ca ei, ori au ei grija de tine. Cand cineva ma obliga sa fac ceva, incerc sa ma indepartez. Cand esti obligat sa suporti comunistii si n-ai incotro, trebuie sa te obisnuiesti cu situatia, sa incerci sa gasesti solutii si sa mergi mai departe.  Nu-i nimic, pe pamant e loc pentru toti!

0 Shares
8 comments
 1. Mai baieti… democratia asta e grea.. asa au fost obisnuiti cei mai in varsta..asa si-au invatat unii si copii.. pana la urma ne tragem din comunisti… Fiecare traieste cum vrea.. face ce vrea…
  Si democratia asta trebuie inteleasa… pentru unii e greu 🙂

 2. Ba nu e loc pentru toti. Eu nu le gasec locul cocalarilor si celor care le e prea lene sa puna mana pe o carte. Nu gasec locur cancanurilor si antenelor …s.a

 3. Nu stiu ce sa zic.N-am fost nici comunist nici UTC-ist.Mi-au facut viata un calvar, pina in 1989.Apoi tot ei au ocupat tot spatiul politicii , mai tirziu au pus mina cam pe tot ce inseamna economia romaneasca.Sistemul securisto-comunist , rudele si apropiatii lor.
  1. In 1.01.1990 Romania avea achitata toata datoria externa.In plus avea de recuperat peste 3 mld. de USD din contracte externe.
  2. Polonia ( fosta R.P.Polona ) avea in ianuarie 1990 o datorie la FMI de 39 mld dolari.
  Intrebare : Unde sintem noi si unde este Polonia?

Comments are closed.

You May Also Like