Transplant de păr prin tehnica Q FUE – clinica Dr. Felix Hair Implant se poate ocupa de acesta

0 Shares
0
0
0

Timpul tace și trece, așa cum spune o vorbă din bătrâni; tot el trece și lasă urme fizice. Tot mai multe persoane se confruntă cu pierderea podoabei capilare, lucru ce îi nemulțumește în mod constant.

Mulți ajung să își piardă încrederea în sine, lucru ce poate recidiva în ceva mai grav, dacă nu sunt luate măsuri că atare. Din fericire, la momentul actual nu se mai pune problema plecării în străinătate pentru cei care optează pentru un transplant de păr, acesta se poate face în țara noastră, la o clinică de renume.

Clinica Dr. Felix Hair Implant este o clinică specializată la care persoanele pot apela pentru realizarea acelui transplant de par prin tehnica Q FUE. Vorbim de un număr mare de persoane care se confruntă zilnic cu pierderea unei cantități mari de păr și care își doresc să remedieze această problemă.

Dacă va aflați și dumneavoastră în această situație și nu știți amănunte despre această tehnică, citiți în cele ce urmează pentru a afla mai multe detalii.

Tehnica Q FUE, o tehnica ce nu lasă urme

Această tehnică s-a popularizat repede în țara noastră, dat fiind faptul că atât femeile, cât și bărbații se confruntă cu problema căderii părului. Trebuie de specificat că pe lângă această intervenție se folosesc anumite terapii și protocoale care au menirea să asigure un implant de păr reușit.

Această intervenție nu este una dureroasă, din contra pacienții se recuperează repede și nu se confruntă cu urme care îi pot dezavantaja din punct de vedere fizic. În cadrul clinicii toate etapele implantului de par, de la consultație, la marcarea zonelor donatoare, la anestezie, extracția și implantarea grefelor de par sunt realizate manual de către medici specializați.

Mulți pacienți care au avut parte de o astfel de intervenție s-au declarat mulțumiți și au văzut că în timp rezultatele nu au întârziat să apară. Părul a crescut, nu a mai căzut și dimpotrivă firele s-au regenerat.

Consultație gratuită și o estimare a costurilor

Pe site-ul drfelixhairimplant.ro se poate solicita o consultație online pentru a se stabili anumite detalii și pentru a se oferi o soluție personalizată, pliată pe nevoile fiecărei persoane. Prețul unei astfel de intervenții poate varia de la persoană la persoană, de aceea este indicată discutarea în prealabil cu o persoană din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant.

Implant de păr, de barbă sau de sprâncene, cei interesați pot apela cu încredere și se pot lăsa în mâna medicilor specializați pentru rezultatele dorite. Rezolvând aceste aspecte, aceștia își vor recăpăta încrederea în sine și vor putea privi viața cu alți ochi.

Chiar și vedetele autohtone au călcat pragul acestei clinici atunci când s-au confruntat cu pierderea părului. În cadrul site-ului se găsesc mai multe detalii despre aceste intervenții, dar și testimoniale cu declarațiile acestora care confirmă toate cele menționate.

Pentru rezultate garantate, apelați la clinic Dr. Felix Hair Implant – veți investi într-o procedură sigură ce are menirea de a vă pune într-o lumină favorabilă oriunde ieșiți în lume.

0 Shares
You May Also Like
Rochii de seara

BeautyRochii superbe de seara

Rochiile sunt articolele de vestimentatie pe care femeile le adora dat fiind faptul ca atunci cand poarta o…