Petreceri magice cu ajutorul animatorilor de la Paradisul Personajelor

0 Shares
0
0
0

Petrecerile copiilor, fie ca este vorba despre un botez sau despre o zi de nastere, de cele mai multe ori sunt greu de intretinut, datorita activitatii mari ale acestora. Cei mici vor sa alerge, sa se joace si sa testeze lucruri noi, iar parintii nu sunt intotdeauna orientati catre acest aspect.

O idee noua si inedita este alegerea animatorilor pentru petrecerile de copii, care pot intretine atmosfera, le pot oferi celor mici sansa de a se simti in largul lor si au ocazia de a se juca oricat doresc fara ca parintii sa aiba grija lor. Animatorii de la Paradisul Personajelor pot crea petreceri magice, prin activitatile creative si povestile interactive.

Paradisul personajelor iti ofera posibilitatea a de a inchiria animatori petreceri copii, cu ajutorul carora sa ii faci pe cei mici sa se simta bine. Cei mari vor avea la randul lor beneficii, scapand astfel de grijile copiilor. Copiii vor fi pe maini bune, se vor distra, nu vor fi mereu langa adulti, nu trebuie supravegheati, iar animatorii le vor intretine atmosfera magica.

Personaje cunoscute din desene animate si seriale pentru copii se regasesc in cadrul Paradisul Personajelor. Ai ocazia de a inchiria mascote sau personaje pe mai multe ore, in care sunt incluse diverse activitati.

Tot la Paradisul Personajelor ai parte si de oferte pentru nunta si botez. Aici pot fi incluse si ursitoarele pentru botez, cat si alte personaje pentru restul copiilor din sala. Site-ul paradisulpersonajelor.ro iti prezinta in detaliu programul si pretul platit pentru fiecare alegere. Jocuri, concursuri, dansuri, coregrafii, face-paiting si modelaj de baloane, alaturi de alte activitati – toate sunt disponibile pentru fiecare pachet.

Alege serviciul de animatie potrivit copiilor!

Paradisul Personajelor dispune de mai multe pachete in care sunt incluse 2, 3 sau 5 ore. In tot acest timp se vor desfasura multiple activitati, dar si o multime e servicii. Spre exemplu, sunt disponibile masini de baloane, pinata, baloane Jumbo, masini de popcorn, de vata de zahar, atelier cu bezele lipcioase, cat si un personaj. In functie de serviciul ales, fiecare dintre acestea se intind pe o anumita durata de timp.

Totodata, daca iti doresi doar un anumit serviciu, poti opta pentru o singura mascota, pentru o singura masina sau o singura activitate. Cei mici se pot bucura si de spatiu de joaca gonflabil – o idee excelenta pentru petrecerile in aer liber, pentru aniversarile de pe timpul sezonului estival sau chiar pentru botezuri.

Ursitoare clasice, traditionale sau aranjamente de baloane

Daca vrei ca prima petrecere a copilului tau sa fie una de neuitat, cu siguranta te-ai gandit deja la ursitoare. Acestea pot transforma fiecare moment intr-unul magic, soptind cele mai frumoase urari pentru micutul botezat. Poti opta catre ursitoare traditionale sau clasice, cat si pentru aranjamente de baloane.

Sala si mesele pot fi amenajate asa cum iti doresti, poti apela si la un colt pentru fotografii – care va fi cel mai probabil vedeta serii.

0 Shares
You May Also Like

DivertismentUrari de Revelion!

In ultimul timp am petrecut, iar de blog n-am mai avut timp. Sunt sigur ca nu mi-am pierdut…