Toti analfabetii se cred bloggeri!

0 Shares
0
0
0

vasi gelatu analfabet

Am vrut sa ajut un tanar gorjean  sa-si lanseze un blog. Se numeste Vasile Viorel Gelatu si este vicepresedinte al Consiliului Judetean al Elevilor(CJE) Gorj . I-am inregistrat domeniu, i-am oferit hosting, i-am dat sfaturi. Pana la urma mi-am dat seama ca am incercat sa ajut un analfabet cretin si nesimtit ce nu are nicio sansa sa devina blogger, asa cum viseaza el. Daca tu nu stii sa scrii corect romaneste, cum vrei sa te citeasca lumea? Ca sa demonstreze ca-i un idiot, marele nostru blogger s-a gasit sa spuna urmatoarea tampenie : “Un alt lucru care se opune dezvoltari mele ca blogger, este blogosfera Gorjana care nu exista”. Nu pot sa numesc propozitia perla blogosferica deoarece nu-l consider blogger.   Si sunt sigur ca nu-i singurul cretin ce se crede blogger. Un asemenea parazit  face de ras blogosfera gorjeana ce are cativa bloggeri buni. Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, nu sa ne ascundem dupa deget.

0 Shares
17 comments
 1. Ai fost cam transant cu el. Mai asteapta putin, nu toti ne-am nascut poeti. Plus ca din articoul tau se vad decat injurii nu si motivul supararii dintre voi.

 2. “”
  Journalists and bloggers will be defined by content, not titles.

  In 2013 the lines between traditional media and new content formats will continue to blur as we predict journalists and bloggers will be distinguished by the content they create and their influencer reach, not by their titles.
  “”
  sursa http://holtermanndesign.com/?p=5361

  Nu il cunosc pe tip, dar din ce am citit in articolul acesta continutul spune multe.
  – Don’t be a hater, don’t be a judge!
  Daca nu esti de acord cu parerile lui o poti spune mai frumos si sa ii demonstrezi contrariul, nu doar sa faci niste afirmatii ca raspuns la ce te-a deranjat pe tine. Poti sa demonstrezi printr-un articol mult mai bun . Succes!

   1. nu ti-ai gasit persoana potrivita sa o jignesti,

    eu am scris un mesaj prin care nu am tinut nici cu tine, nici cu el. te-am incurajat prin faptul ca poti mai mult de atat.

    daca pe tine te-a deranjat ce am scris eu, puteai simplu sa scri ce te-a deranjat, nu sa imi raspunzi urat.

    nu iti mai scriu nimic, credeam ca merita sa citesc un articol – doua.
    nu am sa fac pe criticul cu tine, te las in pacea ta. eu nu am nimic de pierdut.

    poate ca mai evit scrierea unei litere intr-un cuvant, dar nu sunt nici miel nici analfabet.

    1. ai inteles gresit. nu te-am facut analfabet. am spus ca nu sustin analfabetii. te crezi analfabet ? suparacios mai esti!

 3. nu aici ai gresit ovi olaru ,tu ai dovedit ca injuri si jignesti pe internet nu eu :))

 4. Cea mai tare faza din articolu’ asta e ca poetului-copy-paste locco i se pare ca nu are cu cine. Epic!

Comments are closed.

You May Also Like

DivertismentUrari de Revelion!

In ultimul timp am petrecut, iar de blog n-am mai avut timp. Sunt sigur ca nu mi-am pierdut…