Vezi online “Ultimul corupt din Romania”

0 Shares
0
0
0


Comedia “Ultimul corupt din Romania” ce a fost lansata in cinematografe din 17 februarie este o ironie la societatea actuala, dupa cum a declarat regizorul Sergiu Nicolaescu. A trecut ceva timp de la lansare, insa eu n-am reusit sa vizionez aceasta comedie in care joaca mari actori, ea fiind continuarea de la “Poker” , film pe care l-am urmarit si mi-a placut. Majoritatea tovarasilor au urmarit “Ultimul corupt din Romania” , spunandu-mi ca merita toti banii. Promit ca o sa urmaresc si eu cat de curand comedia ce m-a facut foarte curios.

0 Shares
13 comments
  1. o sa apara un kkt … te kk pe tine cu stropi cu filmu lor … de 2 luni inca n-a fost in bv … sa si-l faca guler si sa astepte sa se uite lumea la el peste 3 ani … si sa imi spuna iar lumea ca a fost regizat de nicolaescu, voce nicolaescu, rol principal si secundar tot Sergiu … batman ..

    1. daca nu il gasesti tu sa il vezi moca pe internet asta nu inseamna ca e de ktt incerca frate la cinema

  2. sunt praf cu filmul lor.nu il gasesti sa il vezi pe nicaeri.mare film de oscar.altele le gasesti imediat cele straine,ale noastre nu k de sunt bune rau..da-va draq de romani idioti ce sunteti cu gilmele voastre cu tot

  3. Filme facute la basneala pentru a lua niste banii.Din trailer filmul nu mi se pare a fi sclipitor,si vai de mine.

  4. mdea, il caut si eu de vreo 5-6 luni si degeaba , nu-i inteleg pe astia de la media pro:| , am gasit pe torrent Avatar dupa 2 sapt de la lansare in SUA. si totusi nu cred ca putem face comparatie. Jalnic

  5. in sfarsit filmul mult asteptat Duminica 09-12-2012 la PRO TV de la ora 21:45 poate cei cu site-ul il filmati cu telefonul sil postati si voi =)) de toata jena, sunteti inafara domeniului cu filme.

  6. BAG *ULA IN EL FILM K NU E ONLINE NICIUNDE.PESTE TOT UND DESCKIZI NUMA KK TURI

Comments are closed.

You May Also Like

DivertismentUrari de Revelion!

In ultimul timp am petrecut, iar de blog n-am mai avut timp. Sunt sigur ca nu mi-am pierdut…