Vand doua domenii premium

0 Shares
0
0
0

Nu sunt samsar de domenii, sunt blogger. Am vrut sa fac un site de stiri si am inregistrat PretulBun.ro . Am scris pe site eu si inca doua persoane. De un timp de vreme, cele doua persoane nu prea mai scriu, iar eu nu dispun de timpul necesar pentru a intretine acest site.

Pe o publicatie online din care vrei sa scoti bani, trebuie sa publici articole multe si de calitate, articole la care trebuie sa muncesti mult.

In acest moment bugetul nu-mi permite sa platesc oameni priceputi ca sa-mi scrie deoarece am alte proiecte in care trebuie sa investesc timp si bani.  Pe langa PretulBun.ro mai am de dat si AfacereaZilei.ro. Acest site a fost conceput pentru a atrage cat mai multi clienti pentru vanzarea de publicitate online pe blogurile mele si ale catorva prieteni.

La aceasta idee n-am renuntat, o sa cresc OviOlaru.ro si o sa vand prin acest site. Daca va intereseaza vreun domeniu, ma contactati si stabilim impreuna pretul.

0 Shares
2 comments
 1. Salut
  Hai sa-ti dau eu doua nume de dezvoltat:

  FundatiaMiscareaPopulara.ro
  InitiativaRomaniaLiberala.ro

  Cu stima
  Laurentiu

 2. stirilezilei are concurenta extraordinar de mare…mai ales ca se bate cot la cot cu marile ziare!! ar trebui o redactie intreaga pentru asa ceva 🙂

Comments are closed.

You May Also Like