7 moduri de a arăta instantaneu mai “la modă”

0 Shares
0
0
0

Să arăți la modă nu înseamnă întotdeauna să porți ultimele piese apărute în trend, cele mai scumpe  haine; este mult mai importantă atitudinea pe care o afișezi când porți o ținută pe care desigur ți-o asumi și este la fel de important să cunoști anumite trucuri complexe de styling aplicate pentru personalitatea ta.

Uneori este la fel de ușor ca atunci când îți iei tricoul sau alegi să porți o pereche de ochelari de soare. Cei de la fitted.ro sunt mai mult decât bucuroși să vă ofere o gama largă de „tips and tricks” despre tot ceea ce ține de modă și de tendințele actuale.

Iată câteva sfaturi utile pentru un plus de styling:

1. Adăugați o geacă de motociclist

O geacă de motociclist bună îmbunătățește fiecare ținută; nu contează dacă este vorba de blugi și un tricou, o rochie formală sau o ținută de sală. Pielea neagră este alegerea clasică, dar nu este  o necesitate. Culori, imprimeuri, decorațiuni,  alege orice îți place!

2. Purtați jacheta pe umeri.

Nu vă gândiți la geacă ca la o simplă geacă. Gândiți-vă la ea ca la o pelerină cu mâneci. Mâneci în care nu trebuie să-ți bagi brațele.

3. Purtați încălțăminte greșită.

Orice ai alege în mod normal pentru încălțăminte, alege opusul. Schimbă-ți tocurile înalte cu botinele cu talpă joasă, adidașii cu tocuri înalte și sandalele pentru adidași. Cu cât simți că alegerea este mai greșită, cu atât este mai corectă și o să arăți mai interesant.

4. Purtați ceva cu adevărat mic cu ceva cu adevărat mare.

Un top scurt  cu o fustă lungă. Un top supradimensionat cu pantaloni scurți decupați. Să arăți la modă înseamnă să te joci cu proporțiile și contrastele. Nu doar mari cu mici, dar și dure cu moi,când vine vorba de texturi, haine largi cu haine mulate și tot așa.

5. Adăugați ceva Chanel. Orice.

Oricine poate fi elegant, dar dacă doriți să fiți „la modă”, trebuie să jucați jocul cu etichete cel puțin o parte din timp, iar acele mici C-uri care se intercalează sunt de fiecare dată câștigătoarele modei. Sigur, ai putea purta un alt brand de prestigiu, dar nu este același lucru.

Chanel este cea mai populară etichetă de modă existentă. Nu poate fi bătut. O brățară Chanel sau o pereche de ochelari de soare cu siguranță nu vor trece neobservați, ba chiar mai mult, vor avea un impact mai mare decât orice alte branduri noi apărute care par că devin populare, însă Chanel va rămâne mult timp după ce aceste obiecte vestimentare sau accesorii devin uitate.

6. Purtați întotdeauna ochelari de soare.

Chiar și când ești înăuntru. Chiar și când e întuneric. Ochii tăi se vor regla în cele din urmă. Și pe lângă asta, ochelarii de soare sunt mult mai ușor de purtat decât să stai să îți faci un make-up sofisticat.

7. Purtați geanta transversală în față.

Așează-ți geanta în față și mândrește-te cu ea. Știi, oricum, că este partea ta preferată a ținutei tale.

0 Shares
You May Also Like