Blogosfera gorjeana

0 Shares
0
0
0

Blogosfera gorjeana e la pamant. Am incercat sa caut bloggerii din Gorj pentru a forma o comunitate. Am gasit cativa. Majoritatea niste increzuti cu care nu poti sa stai de vorba. Cel mai de treaba blogger din Gorj mi s-a parut Locco . Acum nu stiu daca asa e sau m-am inselat. Multi tineri m-au contactat sa-mi ceara sfaturi si sa-i ajut, dorind sa intre si ei in blogosphera. I-am introdus cat de cat in lumea asta, le-am oferit domenii + hosting, ca mai tarziu sa observ ca am fost contactat de niste analfabeti ce n-au nimic in comun cu acesta meserie destul de interesanta, din care poti sa castigi bani frumosi daca muncesti si daca-ti place ceea ce faci. Dupa munca si rasplata! Si eu mai am multe de invatat. Urmaresc zilnic bloggerii ce au reusit sa se impuna si incerc sa vin cu ceva nou. Meseria se fura, nu ? Sa revin la subiect, sunt trist deoarece firmele din Gorj inca n-au auzit de aceasta metoda eficienta de promovare, sunt trist deoarece n-am cu cine sa formez o comunitate, asa cum sunt dezvoltate in marile orase. Nu-i nimic, poate o sa se schimbe situatia si o sa rasara noi bloggeri in Gorj cu care sa pot pune la cale proiecte mari.

0 Shares
6 comments
 1. Mai asteptam fratioare ! Poate poate o sa ajungem si noi in varf! Ce a facut Matasariul vineri? A batut ? Cand vi pe la Motru sa-mi faci o vizita la stadion de Luni pana Vineri 😉 Nu mai fi trist!

  1. Eu zic ca o sa asteptam mult si bine pana o sa ne adunam cativa bloggeri gorjeni. Nu stiu ce a facut Matasariul la fotbal, nu ma pasioneaza fotbalul. Promit ca o sa dau pe la tine ca sa bem o bere ca intre bloggeri, atunci cand o sa ajung prin Motru. Cred ca firmele gorjene o sa-si dea seama despre eficienta promovarii pe bloguri, insa nu acum, mai tarziu!

 2. Salut Ovi,
  Imi place perseverenta ta. Cu tineri ca tine am reusit si eu sa realizez cateva proiecte, inclusiv cu copiii mei, de aceea zic sa nu fii trist si sa nu te dai batut. S-ar putea sa fie nevoie sa insisti din poarta in poarta pe la fiecare firma si sa faci “scoala” cu managerii ca sa vada eficienta marketingului online si sa priceapa ca se poate face publicitate efectiva si eficienta cu un buget de zeci sau sute de ori mai redus fata de bugetul necesar publicitatii la ziar, radio sau TV. Pana atunci trebuie munca si daca gorjenii nu achieseaza (ca tot e la moda acest termen!) uite ca venim noi din Dobrogea si Moldova sa ne publici linkurile pe blogul tau!
  In ce priveste blogarii, trebuie sa faci scoala si cu ei, dar cu aia care le fuge mintea si sunt ‘alfabeti’ 🙂
  Succes!
  Teo

 3. ” Ai reusit ? -Continua ! – N-ai reusit ? – Continua! ” Fritjof Nansen

Comments are closed.

You May Also Like