Broderia – in tendinte si in 2019

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre elemente de decor la nivel vestimentar, cu siguranta ca broderia a fost si ramane un reper vizavi de eleganta si unicitate. Vorbim despre arta de a decora orice material, nu doar tesatura, cu ajutorul unor fire deosebite, intr-o paleta coloristica variata.

Desi inainte aceasta operatiune se realiza mai mult manual, acum totul se realizeaza mai rapid, cu ajutorul unor masini de brodat. Chiar daca este un proces modernizat, rezultatele sunt pe masura. Mizeaza pe haine cu broderii publicul feminin larg, profitand de noutatea pe care acestea o aduc in tinute.

Lumea modei este definita la ora actuala de broderii, indiferent ca este vorba despre ii, pulovere dama, paltoane sau alte astfel de articole de imbracaminte. Se gasesc deci pe articole vestimentare diverse, oferind publicului larg de a merge pe ceva potrivit stilului.

Broderia de la inceputuri

Despre aceasta stim deja ca a existat in variate forme inca din perioada in care productia de tesaturi era la inceputurile sale. Spre deosebire de trecut, prezentul defineste acest subiect de o productie in masa, necunoscand frontiere.

Spre exemplu, broderiile cu cea mai mare vechime ar fi fost descoperite in Suedia, provenind de undeva din perioada vikingilor. Abia dupa anul 1000 aceasta a inceput sa se dezvolte si in cealalta parte a Europei. Biserica folosea articole de imbracaminte cu broderii si pietre pretioase pentru a demonstra bogatia si puterea ei.

Tendintele in 2019 si broderiile

Mereu broderia a fost receptata ca un simbol al feminitatii. Cu siguranta acest fapt este sustinut de designeri in 2019, cand reprezinta o amprenta populara a articolelor vestimentare feminine. Se regasesc nu doar in decorul iilor, dar si in rochii, pulovere dama, blugi si chiar incaltaminte.

Sansele de a ignora un astfel de trend sunt destul de scazute, avand in vedere ca majoritatea se orienteaza spre astfel de optiuni. In detalii simple sau in decoruri mai indraznete, broderia este in mod definitoriu emblema feminitatii in 2019.

Lumina, prosperitatea si optimismul pe care le induce broderia florala nu pot fi ignorate. De altfel, si-a castigat popularitatea prin noutatea ce o acorda tinutelor, chiar daca reprezinta un element traditional. Se imbina prin excelenta cu elementele de noutate si capata la randul sau astfel de caracteristici.

Deja este perioada ideala pentru a profita de amploarea pe care astfel de trenduri a luat-o, realizand astfel combinatii dintre cele mai interesante. Mare atentie insa la priceperea cu care fiecare detaliu al broderiei este realizat pentru a mentine o tinuta ireprosabila.

Chiar si reinterpretarea iilor traditionale a captat atentia publicului feminin care mizeaza pe astfel de solutii atunci cand doresc sa completeze o imagine aparte, deosebita.

Cu ajutorul broderiilor, totul capata alt aspect, mai impresionant, aparte, completand parca lipsurile fiecarei tinute. Nenumarati creatori folosesc la ora actuala broderia in conceptele pe care le lanseaza, constienti fiind de impactul pe care aceasta il are asupra vestimentatiei.

Daca la randul tau doresti sa alcatuiesti tinute prin care sa te evidentiezi, acceseaza site-ul ienationala.ro si descopera colectiile de imbracaminte pe care magazinul ti le pune la dispozitie.

0 Shares
You May Also Like