Care sunt avantajele literelor volumetrice din polistiren extrudat?

0 Shares
0
0
0

Literele volumetrice au devenit din ce în ce mai populare în ultima perioadă, foarte mulți antreprenori înțelegând cât de mult pot schimba acestea aspectul vizual al afacerii tale. Iar una dintre alternativele la care foarte mulți antreprenori apelează sunt literele volumetrice din polistiren extrudat, o variantă potrivită în numeroase situații.

Indiferent dacă alegi literele volumetrice clasice sau literele volumetrice cu becuri, menite sa poată fi observate și pe timp de noapte, cu siguranța sediul business-ului tău va fi observat de publicul interesat de produsele sau serviciile tale cu un minim de efort.

Însă, pe lângă acestea, literele volumetrice din polistiren oferă numeroase avantaje, pe care le vom dezbate chiar în rândurile ce urmează!

Sunt disponibile în diverse grosimi

Unul dintre marile avantaje ale literelor volumetric din polistiren este reprezentat de grosimea literei, aceasta putând să varieze între 2 și 8 centimetri.

De asemenea, prin alipirea literelor, grosimea literelor poate crește până la 16 centimetri, în funcție de nevoile și preferințele tale. Astfel, literele volumetrice se vor potrivi impecabil indiferent de spațiul în care vor fi amplasate, oferind o rezistență bună o dată cu trecerea timpului.

Pot fi vopsite și personalizate după bunul plac

Vopsirea literelor volumetrice reprezintă un alt avantaj al literelor volumetrice din polistiren extrudat. Astfel, în funcție de preferințele și de aspectul final pe care dorești ca afacerea ta să îl obțină, poți vopsi toate literele volumetrice într-o singură culoare sau le poți vopsi pe fiecare în parte în culori diferite.

Mai mult decât atât, vopselurile utilizate dețin o calitate superioară, ceea ce îți permite să le atașezi atât în exteriorul, cât și în interiorul firmei, fără să te temi că literele își vor pierde din intensitatea culorii. Deoarece vopselurile utilizate sunt ecologice, pe bază de apă, acestea nu dăunează și nu poluează mediul înconjurător.

Sunt ușor de montat

Un alt avantaj al literelor volumetrice este montajul acestora. Cu un efort minim, literele volumetrice pot fi montate chiar și de o persoană cu puțină experiență sau chiar de o persoană lipsită complet de experiență.

De asemenea, pentru montarea acestora nu este nevoie de ustensile complexe, prin urmare, te poți ocupa personal de atașarea acestora în locurile dorite, atât în spațiul interior cât și în cel exterior.

Recomandarea noastră este să le atașezi la vedere, indiferent că vorbim despre spațiul interior sau cel exterior, tocmai pentru ca publicul tău țintă să te poată observa cu maximă ușurință.

Greutatea și dimensiunea literelor

Ultimul avantaj, dar cu siguranță nu cel din urmă este reprezentat de dimensiunile literelor, acestea având o greutate foarte mică, ceea ce permite o montare foarte rapidă și ușoară.

Mai mult decât atât, literele volumetrice pot atinge înălțimi considerabile, de până la trei metri înălțime, tocmai pentru ca orice client să îți poată observa sediul afacerii, indiferent de distanța dintre client și firmă.

Însă, nu uita să ții cont și de mărimea spațiului pe care urmează să amplasezi respectivele litere, pentru a putea crea un contrast frumos și un aspect vizual de invidiat!

0 Shares
You May Also Like