Diagnoza auto – serviciu disponibil si la Wolcar. Cand apelezi la acest serviciu

0 Shares
0
0
0

Atunci cand mergi la un service auto te astepti sa ai parte de toate serviciile de reparatie si mentenanta auto. Poate daca vorbim despre un centru profesional, da.

De cele mai multe ori recomandarea este de a merge la reprezentanta pentru ca nimeni nu stie mai bine sa abordeze problemele masinilor de o anumita marca decat cei specializati in asta.

Dotarile din service conteaza si ele. Daca, spre exemplu, exista investitie facuta in diagnoza computerizata auto cu tester universal valabil sau doar pentru anumite masini, respectivul service isi extinde lista de clienti.

Ce este si cand apelezi la diagnoza auto

Acest tip de serviciu verifica masina utilizand un sistem computerizat. Procedura va fi permisa la acele masini care permit acces digital sau analogic la modulele electrice sau electronice.

Concret, diagnoza auto va verifica parametrii in care functioneaza sistemul masinii tale, citind anumite valori. Vei apela la un astfel de serviciu atunci cand ai erori semnalate in bord. Uneori, afli si ceea ce nu stiai, un cumul de efecte ce se tin in lant si impun asadar reparatii multiple.

De asemenea, poti cere acest gen de serviciu atunci cand intentionezi sa cumperi un autovehicul si nu esti sigur de calitatea acestuia. Un exemplu mai concret este a afla daca o masina are numarul de kilometri reali sau daca exista unele probleme tehnice despre care vanzatorul nu mentioneaza.

Cei de la Wolcar iti pot oferi si acest gen de serviciu. Daca dupa constatare iti sunt recomandate si anumite piese, unele le poti gasi chiar in stocul lor. Vorbim despre un service autorizat si in acelasi timp de un centru de dezmembrari.

Vei gasi aici piese pentru diverse marci de masini – Audi, Ford, Seat, Skoda printre altele. Pentru o mare parte din marcile populare in tara dispun de diagnoza computerizata cu tester de reprezentanta – pentru masini precum Audi, Skoda, Mercedes, Porche, iar pentru alte marci dispun de tester de la Bosch.

Cat costa diagnoza

Cu o programare in prealabil, ceva rabdare pana la afisarea rezultatelor totale, diagnoza auto nu dureza decat cateva minute. Costurile variaza in functie de modelul masinii.

Poti afla detalii despre costuri si nu numai apeland la cei din domeniu. Afla din cadrul paginii oficiale vw-dezmembrari.ro tot ce te intereseaza si ce piese poti achizitiona de aici, in cazul in care va fi necesar.

0 Shares
You May Also Like